Am testat programul de recuperare a datelor EaseUS Data Recovery Wizard Pro 11.8

Am testat programul de recuperare a datelor EaseUS Data Recovery Wizard Pro 11.8


Dragi cititori, de multe ori se intampla sa formatam din greseala hard-drive-ul si sa pierdem documente importante de la munca, poze sau clipuri video cu cei dragi si alte date de care avem cu siguranta mare nevoie. De aceea am testat EaseUS Data Recovery Wizard Pro 11.8, un utilitar care ne ajuta sa recuoperam datele pierdute fara sa fie nevoie sa apelam la o firma specializata si astfel sa facem economii semnificative, versiunea gratuita pentru teste poate fi descarcata apasand aici.

Dupa ce deschideti EaseUS Data Recovery este nevoie doar de un click ca sa incepeti procesul de recuperare a datelor, programul nu iroseste timpul si incepe imediat sa scaneze drive-ul si sa salveze datele dumneavoastra importante, ceea ce poate fi de mare ajutor in cazul companiilor.
EaseUS este un program intuitiv de folosit atat pentru specialistii in IT cat si pentru utilizatorii care nu au mai folosit un software de recuperare a datelor pana acum, atunci cand lansati aplicatia prima data sunt afisate drive-urile diusponibile pentru recuperarea de date, apoi incepe procesul efectiv, spre deosebire de alte programe nu exista optiunea de a selecta un quick scan, deep scan sau un custom scan.
Software-ul initializeaza imediat un quick-scan, apoi daca nu gaseste nici un fisier trece in modul deep-scan, astfel se asigura ca recupereaza tot ceea ce este posibil economisind si timp pentru utilizator.
Recuperarea este de asemenea simpla, este afisat un tabel cu datele gasite, apoi dupa ce scan-ul este terminat puteti apasa pe butonul Export care iti permite sa salvezi datele si sa continui recuperarea ulterior. Butonul Preview te lasa sa vizualizezi fisierele gasite pentru a determina daca sunt ceea ce cautai sau nu, apoi pentru a restabili fisierele trebuie doar sa dai click pe patratele de langa fisiere, directoare sau partitii si apoi butonul Recover care te lasa sa selectezi in ce locatie vrei sa salvezi fisierele.
EaseUs Data Recovery iti pune la dispozitie orice functie de care ai nevoie pentru a recupera datele afacerii tale, de exemplu un computer care e conectat la reteaua biroului poate fi scanat si fisierele recuperate de la distanta, usurand astfel munca angajatilor, de asemenea programul functioneaza si pe sistemele RAID.
Daca datele trebuie recuperate de pe un computer care nu mai porneste deloc software-ul are o versiune care poate fi lansata de pe un dispozitiv bootabil si de asemenea este disponibila si o versiune dedicata profesionistilor. Toate versiunile beneficiaza de update-uri si upgrade-uri nelimitate de la dezvoltator.
Merita mentionat de asemnea si suportul tehnic prin live chat, email si telefon, programul are un link instant de email in coltul din dreapta-sus al meniului.

In cadrul testului, am incercat prima data sa recuperez fisierele pe care le-am golit din recycle bin, in acest caz in cateva secunde EaseUS a recuperat 100% din imaginile, documentele si fisierele video si audio prin intermediul functiei quick-scan, tot procesul a durat cateva secunde. Performanta din cadrul celui de-al doilea test, care a implicat recuperarea de date care au fost sterse cand hard-disk-ul a fost reformatat a fost de asemenea impresionanta, deoarece in cadrul reformatarii sistemul inlocuieste sistemul de management a fisierelor, insa cu ajutorul EaseUS am reusit sa recuperez 100% din imagini, 97% din documente si 93% din continutul video si audio.
In concluzie, recomand cititorilor mei EaseUS Data Recovery deoarece este un program usor de folosit, accesibil si utilizatorilor care nu au mai folosit un program de recuperare a datelor pana acum, iar design-ul sau il face usor de folosit, datorita posibilitatii de a recupera datele doar prin cateva click-uri si a prezentei functiilor utile pentru business si este disponibil pentru Windows si Mac.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord