Tenda F9 – router performant pentru acasa

Tenda F9 – router performant pentru acasa


Am primit in teste noul router Tenda F9, device caracterizat de specificatii avansate si un raport calitate-pret excelent. Tenda F9 este un produs dedicat utilizatorilor casnici. Ofera un semnal puternic si stabil, datorita celor 4 antene cu o putere de cate 6dBi, chiar intr-o locuinta cu suprafata mare.

Cu totii avem nevoie nu numai la birou, ci si acasa, de o retea puternica si stabila, care poate fi oferita de un router performant si accesibil, cu un design compact, precum Tenda F9.

Cutia routerului are dimensiuni generoase. Pe cutie sunt mentionate specificatiile dispozitivului, precum si intructiunile de instalare.
In cutie gasim si un cablu Ethernet. Datorita ariei mari de acoperire, Tenda F9 poate fi folosit fara probleme si intr-o companie.

Cei 600 Mbps sunt suficienti pentru un utilizator care doreste sa urmareasca un stream live sau sa joace FIFA online. Router-ul poate fi administrat de la distanta prin intermediul smartphone-ului. Pretul la care Tenda F9 va fi comercializat in Romania va fi de aproximativ 100-120 lei.

In curand voi reveni cu un review detaliat al produsului si cu o prezentare video.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord