Tenda AC6 AC1200 – router accesibil: prezentare

Tenda AC6 AC1200 – router accesibil: prezentare


Tenda AC6 AC1200 – prezentare video

Folosim internetul in fiecare zi, fie de acasa, la munca, intr-un local sau intr-o institutie publica.
De cele mai multe ori ne conectam la internet prin reteale wireless. In special la job ne bazam pe conexiunea wireless. Avem nevoie de o retea puternica si stabila, care poate fi oferita doar de un router performant.

Detalii despre noul router Tenda AC6 AC1200

Acest router este un device foarte util atat pentru acasa, cat si pentru o firma. Este un router destinat atat gamerilor, deoarece ofera un semnal puternic si stabil, fara intreruperi, cat si celor care lucreaza intr-o companie.

Routerul este dotat cu un puternic procesor Broadcom de 900MHz. Are o frecventa wireless de 2.4GHz cu o viteza de 300Mbps si de 5GHz cu o viteza de 867Mbps.

Cutia routerului are dimensiuni generoase. Pe cutie sunt mentionate specificatiile dispozitivului, precum si intructiunile de instalare.
In cutie gasim si un cablu Ethernet. Dipozitivul are un design foarte reusit, modern si compact. Cele 4 antene ale routerului contribuie la un semnal puternic si stabil.

Datorita ariei mari de acoperire, Tenda AC6 AC1200 poate fi folosit fara probleme si intr-o companie sau intr-o institutie publica.
In plus, Tenda AC6 AC1200 are un raport calitate-pret excelent, de aproximativ 150-200 lei, in functie de magazinul de unde este cumparat.

AC6 foloseste amplificatoare puternice independente, tehnologia inteligenta Beamforming+ si 4 antene HG de 5dBi. Router-ul suporta o tehnologie inteligenta de economisire a energiei si de gestionare de la distanta a aplicatiilor.

Caracteristici tehnice Tenda AC6 AC1200:
• Viteze 11ac de pana la 1167Mbps. Ofera 867Mbps la 5GHz si 300Mbps la 2.4GHz
• Procesor Broadcom de 900MHz care ofera viteze de 3 ori mai mari si stabilitate superioara
• Amplificatoare puternice si antene externe pentru o acoperire cat mai buna
• Administrare inteligenta si programare WiFi, indicator LED si economisire a energiei
• Instalare rapida, in 30 de secunde

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord