Reduceri mari de 11.11 la GearBest

Reduceri mari de 11.11 la GearBest


Ziua de 11 Noiembrie, cunoscuta ca ziua Dublu 11 sau Singles’ Day, promite sa fie foarte atractiva pentru aceia dintre voi care isi doresc sa-si cumpere un nou device la un pret foarte mic. La fel ca in alte zile celebre pentru reducerile oferite cum sunt Black Friday si Cyber Monday, Singles’Day este plina de surprize, trageri la sorti, oferte, cupoane de reducere si multe altele. Clientii trebuie sa se pregateasca pentru aceasta zi deoarece multi retaileri, cum este de exemplu GearBest vor avea foarte multe campanii interesante. GearBest doreste sa transforme aceasta zi intr-o sarbatoare adevarata si ofera in acest scop mii de premii. Esti gata?

Chiar daca Singles’ Day este considerata a fi o singura zi, pe 11.11, festivalul reducerilor incepe mult mai devreme. Incepand cu 1 Noiembrie poti participa la jocuri pentru a obtine cadouri si cupoane de reduceri. Aceasta oferta este valabila de pe 1 pana pe 7 Noiembrie. Astfel, ai o saptamana la dispozitie pentru a adauga in shopping cart-ul tau cat mai multe decive-uri favorite.
A doua faza se refera in principal la ofertele de Double 11. Astfel, tu vei putea sa-ti cumperi produsele dorite la preturi foarte mici si mai mult, vei primi o sansa unica de a obtine un discount dublu – aceasta inseamna ca poti sa-ti cumperi orice produs la un pret incredibil de mic. Vor fi foarte multe evenimente de tipul flash sales atat pentru produsele ieftine, cat si la categoriile de top. Pentru ca e vremea vanzarilor mari, aveti la dispozitie o varietate de promotii din categoriile smartphone, tablete si multe alte produse electronice.

Vor fi doua perioade de promotii in fiecare zi, la orele 02.00 si 18.00 (Beijing time) (si o promotie mai speciala la ora 11:00 pe 7 Noiembrie). Poti achizitiona pana la 8 produse in fiecare promotie iar 4 dintre ele vor fi oferite la jumatate de pret intr-o cantitate limitata de 20 unitati.

In cele din urma, ultima perioada in care iti poti cumpara produse excelente la un pret redus va fi intre 13-20 Noiembrie.
Toata lumea se astepta ca GearBest sa vina cu o campanile interesanta cu oferte la branduri de top si categorii de top la preturi reduse si la multe cupoane de reducere, insa numai cativa clienti isi imaginau ca GearBest va oferi atat de multe cadouri si va oferi atatea jocuri la care ai ocazia sa castigi premii.

Cum puteti castiga aceste premii:
Asa cum am spus mai sus, in perioada 1-7 Noiembrie poti sa joci jocuri si sa castigi premii si cupoane de reducere. Cum sa joci jocuri GearBest?
1. Te loghezi in contul tau GB.
2. Vei primi 3 sanse de a deschide cutii si a gasi un cadou inauntru.
3. Daca dai share la Campania promotional pe Facebook, G+, Twitter sau alte canale social media primesti inca 5 sanse pe zi sa gasesti un cadou inauntrul cutiilor.
4. Daca iti place jocul, poti consuma 20 puncte si vei primi inca o sansa.
Daca esti nou pe GearBest, retailer-ul a pregatit reduceri si discount-uri si pentru tine.
Una din cele mai bune oferte din acea perioada este cea de tip produs add-on. Pentru orice comanda cu valoare de peste $60, vei primi un produs pentru numai $1.11. Daca comanda este in valoare de peste $90, vei primi inca un produs pentru numai $11.11.
Daca vrei sa primesti mai multe discount-uri da share comenzii tale via canalelor de social media mentionate mai sus cu link spre pagina principala Gearbest 11.11 si contul oficial @Gearbest si primesti sansa de a primi comanda pe gratis. Fiecare canal va anunta un castigator in fiecare zi.
In fiecare zi, incepand cu 1 Noiembrie, GearBest va oferi multe device-uri excelemnte la un prêt foarte mic, vor fi foarte multe oferte si de aceea va sfatuiesc sa va concentrati pe cateva produse favorite in fiecare zi.

Perioadele de reduceri la GearBest:
>– Preheat Phase: Nov.1 @9:00 to Nov.7 @9:00 UTC
>– Main Event: Nov.7 @9:00 to Nov.13 @2:00 UTC
>– After-Party: Nov.13 @2:00 to Nov.20 @2:00 UTC

După cum vedeti, aici sunt colectate cele mai atractiveproduse lansate recent sau care au castigat deja inimile clientilor. Deci, Double 11 este o mare șansă de a achiziționa toate produsele pe care le visezi, la preturi foarte accesibile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord