Prosperitatea clujenilor se datoreaza anunturilor de pe Infomunca

Prosperitatea clujenilor se datoreaza anunturilor de pe Infomunca


Clujenilor le place sa traiasca bine. De pilda niciodata nu manaca sarmalutele fara smantana dulce si grasa, la desert au doua-trei feluri de prajituri, ies la terase cu prietenii, iar casele sunt elegante si confortabile. De multe ori ei se duc la cumparaturi la Budapesta sau la Viena sa se bucure si de masinile lor de lux si sa-si ofere o plimbare in tarile vecine. In Cluj-Napoca economia duduie, de aceea se gasesc cele mai bune oferte in ceea ce priveste munca in Cluj.
Se intelege ca obrazul fin al clujeanului cu mare cheltuiala se tine, iar acest lucru se datoreaza faptul ca pe platforma Infomunca, oamenii care doresc sa se angajeze, gasesc un model de CV. Si oferta de locuri de munca pentru clujeni si pentru oamenii din toata tara care doresc sa se stabileasca aici este foarte variata. Multi angajatori ofera si cazare gratuita celor care accepta o relocare de dragul locului de munca si al orasului amintit.
Fara comisioane sau alte taxe, locuitorii Clujului harnici si amatori de confort au acces la posturi platite la fel de bine ca in Occident, salariatul avand si indatoriri, dar si numeroase drepturi.
Locuri de munca gasesc din belsug aici si in domenii variate, fiindca economia este in plin avant.
Toti cei care vor sa munceasca pot aplica pentru posturi din sfera:
-industriei farmaceutice: un manager depozit farmaceutic obtine un venit de 7500 de lei
-medicina, specializarile: medicina generala, dermatologie, interne-salariul fiind negociabil
-lucrator comercial, 10 posturi la magazinele Profi, salariul fiind de 1500 de lei.
-secretara birou notarial 2000 lei.
Exemplele pot continua cu posturi de soferi, constructori, laboranti. Cel mai important lucru este ca pe Platforma Infomunca toate angajarile se fac in mod legal, cu carte de munca, iar salariatii beneficiaza si de concedii platite, dar si de asigurare medicala si vechime.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord