Profile decorative CoArtCo

Profile decorative CoArtCo


Prin natura noastra ne place sa fim inconjurati de frumos. Cladirile ne ofera libertatea de a le infrumuseta  conform dorintelor noastre. Ornamentele decorative vin in ajutorul nostru in acest sens. Ele dau personalitate casei.

Firma CoArtCo produce elemente decorative, din polistiren de densitate mare, grunduite cu o rasina speciala, care le ofera rezistenta. CoArtCo realizeaza orice model, la orice dimensiune, pentru ancadramente, solbancuri, cornise, frontoane, brauri, stucaturi, blazoane, panouri decorative, bosaje, arcade, coloane, console, capace de gard, aticuri, chei de bolta, staturi, atlanti, cariatide etc.

Un motiv de mandrie pentru intreaga echipa este faptul ca fabrica este in tara noastra si toate elementele decorative care pleaca din fabrica au trecut prin maini romanesti. Toate produsele sunt finisate manual, pentru un control atent al calitatii si pastrarea mestesugului.

Polistirenul expandat este inert si nu emite substante nocive. In plus, tehnologia de productie permite eficientizarea consumului de polistiren, astfel incat pierderile sa fie cat mai mici. Resturile de polistiren rezultate in urma taierii si frezarii sunt reciclate prin parteneriat cu furnizorul de polistiren.

Totul este realizat personalizat pentru fiecare client, la proportiile necesare fiecarui proiect in parte. In plus, CoArtCo ofera serviciile suplimentare de consultanta tehnica si de design, precum si simulari 3D cu elementele decorative. De asemenea, firma are si echipa de montaj specializat, care ofera garantia implementarii perfecte a proiectului.

Asadar, echipa CoArtCo iti poate face lucrarea la gata: consultanta, simulare 3D, productie elemente personalizate, livrare, montaj. Totul pentru un proiect desavarsit.

Portofoliul echipei este unul foarte vast: de la case rezidentiale, pana la hoteluri, saloane de evenimente si butaforii.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord