Prezentare: Sony SRS-XB40: boxa wireless portabila

Prezentare: Sony SRS-XB40: boxa wireless portabila


Cu totii ascultam muzica: acasa, la munca, in oras, la o petrecere sau la un eveniment.

Pentru a ne bucura pe deplin de genul preferat de muzica avem nevoie de un dispozitiv care sa ne ofere o experienta deosebita si o calitate cat mai buna a sunetului.

Sony este un competitor important pe piata echipamentelor audio, avand numeroase modele de boxe fixe sau portabile foarte indragite de utilizatori. Un astfel de produs este Sony SRS-XB40, o boxa wireless portabila cu Bluetooth, capabila sa ofere un sunet puternic si un bass pe masura.

Cateva informatii descoperim inca de pe ambalajul acesteia, precum rezistenta la apa si faptul ca bateria are o autonomie de 24 de ore dupa o incarcare. In cutie gasim, pe langa boxa, manuale de utilizare in cateva limbi de circulatie internationala si incarcatorul acesteia.

In ceea ce priveste designul, boxa arata foarte bine si inglobeaza intr-un mod eficient porturile si butoanele pentru un acces usor al utilizatorului.
Rama boxei si cele doua difuzoare sunt iluminate in ritmul muzicii si ofera un spectacol de lumini impresionant.

In materie de sunet, boxa dispune de un buton Extra Bass, pe care il putem porni sau opri in timpul unei melodii, dupa preferintele fiecaruia. Avem posibilitatea de a realiza apeluri telefonice folosind aceasta boxa ca microfon prin apasarea butonului pe care il gasim pe partea superioara sau putem modifica volumul.

Este un device foarte util, pe care il putem lua cu noi oriunde, cu o autonomie mare si un volum maxim destul de ridicat. In curand voi reveni cu un review detaliat al boxei Sony SRS-XB40.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord