Vlog: 6 accesorii Tellur pentru Samsung Galaxy S8

Vlog: 6 accesorii Tellur pentru Samsung Galaxy S8Am primit in teste mai multe accesorii Tellur, care se potrivesc atat cu Samsung Galaxy S8, cat si cu alte smartphone-uri.

Primul dispozitiv, un incarcator rapid de perete, cu 2 porturi, unul USB si unul USB Type-C, dispune de tehnologia de incarcare Qualcomm QuickCharge 3.0 cu ajutorul careia gadget-urile compatibile se vor incarca foarte rapid.

Cablul USB Type-C to Type-C poate fi folosit atat pentru incarcarea telefonului cat si pentru transmiterea de date intre doua dispozitive care folosesc conectivitatea Type-C. Este totodata foarte rezistent, datorita invelisului impletit din nailon.

Al doilea cablu este din kevlar, Type-C to USB. Cablul este realizat din kevlar impletit. Datorita acestui material, cablul este de 5 ori mai rezistent decat un cablu obisnuit. Pe deasupra, placile circuitelor sunt protejate de un invelis din aluminiu.

Cablul magnetic de incarcare este un alt dispozitiv oferit de cei de la Tellur si este de tip Type-C to USB. Si acesta combina functia de transmitere a datelor cu cea de incarcare rapida, beneficiu oferit si de placarea cu aur de 24K a capetelor conectorului care il protejeaza totodata si de oxidare. Cablul are o lungime de 1m asa ca il putem folosi cu usurinta si de la o distanta mai mare. Capetele de incarcare se ataseaza usor la cablu, prin apropierea de capatul magnetic.

Un dispozitiv la fel de util este bateria externa, cu o capacitate de 5000 mAh si conectori MicroUSB si Lightning. Acesta vine impreuna cu un adaptor Type-C. Bateria are un design reusit si poate fi purtata cu usurinta in buzunar. Pentru indicarea energiei disponibile, bateria foloseste 4 LED-uri.

O husa full-boby pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S8 este intotdeauna binevenita. Aceasta este de culoare neagra si este realizata din piele. Ii confera telefonului un aspect elegant si compact. Designul husei a fost conceput pentru a ne oferi acces usor la camera si senzorul de puls de pe partea din spate si la difuzor pe partea din fata.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord