O toamna cu bicicleta prin oras

O toamna cu bicicleta prin oras


E atat de colorata si rasfatata toamna cu mere rosii in obraji, cu suvite de frunze aramii in par, cu cercei din boabe de struguri si coliere din nuci si alune! S-a impodobit natural si s-a machiat cu cele mai aromate produse…
In zilele insorite, tot orasul este o expozitie de pictura in aer liber. Si toate tablourile se completeaza reciproc, nimic nu este strident sau suparator. Pentru ca in curand va veni iarna si ne vom petrece timpul mai mult prin casa, cu bicicleta romaneasca produsa de Pegas sa ne bucuram de toata frumusetea din jur! Un om si o bicicleta pot parcurge orasul de la un capat la celalalt sa-si faca provizii de frumusete pentru clipele in care peisajul va fi in alb si negru.

Distribuitorii vor sa ne faca toamna si mai frumoasa decat este, asa ca ne indeamna sa alegem una dintre biciclete elegante, frumoase si rezistente. In magazin gasim biciclete pentru adulti si copii, barbati si femei, la preturi potrivite pentru toate buzunarele. Voucherele si posibilitatea achitarii in rate a produselor combat cu succes amaraciunea de a nu dispune de bani pentru a pedala in zilele superbe de octombrie prin oras.

Iar cei care doresc sa danseze cu rolele pe strazi si sa urmareasca valsul frunzelor in bataia vantului o pot face cu patinele bliss beneficiind de voucherul de reducere de 30% al carui cod este bliss30.
Cu rolele Bliss deplasarea este lina, lina, confortul utilizatorilor fiind asigurat de axurile din aluminiu și rulmenții de tip ABEC 7, in timp ce ghetele inalte au grija de glezne si asigura circulatia buna a aerului.
Pegas ne provoaca sa iesim in mijlocul naturii si sa nu lasam sedentarismul sa ne afecteze sanatatea. Avand in vedere ca produsele sunt facute din cele mai rezistente materiale si asigura securitatea deplina a utilizatorilor, putem afirma ca militeaza pentru sanatatea romanilor.

La atata bunavointa nu putem raspunde decat actionand. Tot ce ne ramane este sa intram pe site, sa analizam cu atentie produsele si sa-l alegem pe cel care ne satisface, profitand de generozitatea producatorului.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord