Montare folie de protectie din sticla Tempered Glass pe Huawei P9

Montare folie de protectie din sticla Tempered Glass pe Huawei P9Am comandat o folie de protectie din sticla securizata pentru Huawei P9 de pe HusaFolieProtectie.ro si am instalat-o cu usurinta pe telefon.

Ecranul unui smartphone e foarte sensibil si poate fi spart sau zgariat cu usurinta. De aceea, o folie de protectie din sticla securizata e foarte utila, deoarece absoarbe din socul unei lovituri si protejeaza ecranul in cazul in care smartphone-ul e purtat in buzunar impreuna cu alte obiecte.

Produsul este un geam securizat cu o rezistenta la zgarieturi de 9H si are o grosime de numai 0.26mm, asa ca sensibilitatea ecranului tactil nu are de suferit. Folia are un strat oleofobic si liophobic care ii ofera rezistenta impotriva amprentelor si celorlalte impuritati, astfel se poate curata si intretine mai usor. In plus, folia din sticla de protectie securizata ofera o vizibilitate foarte mare si, in plus, nu va straluci in lumina directa a soarelui.

Dupa cum puteti vedea in clip, montarea este foarte rapida: mai intai se realizeaza aplicarea cu grija a foliei securizate pe ecranul telefonului, dupa care se apasa usor in centrul ecranului. Astfel, folia va adera mai rapid la intreaga suprafata a ecranului smartphone-ului. Trebuie sa tinem apasat pana cand ne vom asigura ca folia este lipita pe toata suprafata ecranului.

Este posibil ca, in urma aplicarii foliei, sa ramana bule de aer. Acestea dispar singure dupa maxim 2 zile, asa ca nu trebuie sa ne facem griji.
Dupa montarea unei folii de protectie din sticla securizata telefonul nostru va fi protejat de zgarieturi si cazaturi iar calitatea luminozitatii si a calitatii ecranului vor ramane neschimbate.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord