MIO MiVue™ Drive 65 LM – Sistem de navigatie cu display de  6.2″ si camera auto DVR integrata

MIO MiVue™ Drive 65 LM – Sistem de navigatie cu display de 6.2″ si camera auto DVR integrataAm testat timp de doua saptamani sistemul de navigatie MIO MiVue™ Drive 65 LM, dotat cu display de 6.2″ si camera auto DVR integrata.
Camera video si sistemul de navigație ruleaza simultan, asa ca putem vorbi de un adevarat gadget 2 in 1. Camera captureaza fiecare moment, fara a opri indicațiile rutiere. Utilizatorul nu trebuie decat sa aleaga optiunea „camera” din meniul principal sau direct din harta și vor putea comuta pe camera auto video integrata. Camera video are un obiectiv cu diafragma de F1.8, cu deschidere larga si unghi de vizualizare de 140°, pentru a surprinde orice detaliu.

MIO MiVue™ Drive 65 LM este dedicat unei game foarte largi de utilizatori si revolutioneaza gadget-urile adresate soferilor, alaturi de celelalte dispozitive din gama MiVue Drive.

Gadget-ul e prevazut cu doua functionalitati inteligente: Sistem avansat de asitența al șoferului (Advanced Driver Assistance System – ADAS) pentru asistenta in timpul calatoriei, compus din: Lane Departure Warning System (LDWS – sistem de avertizare la trecerea involuntara peste liniile de separare a benzilor de circulatie) si Forward Collision Warning System (FCWS – sistem de avertizare de coliziune frontala). Cele doua sisteme ofera un nivel de siguranță suplimentar calatorilor, avertizand in cazul in care autovehiculul intra pe contrasens, evitandu-se astfel o coliziune frontala. De asemenea, daca distanta spre masina din fata scade – de exemplu atunci cand șoferul masinii din fata franeaza – sistemul FCWS emite o alerta.

Senzorul G integrat, cu 3 axe inregistreaza direcțiile de deplasare, forța, impactul, virajele și acceleratia.

Gadget-ul este echipat cu sistemul de navigatie Mio Spirit, cu actualizari gratuite pe viata. In acest mod, soferii nu trebuie sa-și mai faca griji cu privire la instalarea unor harti noi sau la schimbarile care pot apărea la nivelul drumurilor. Soferii primesc informații despre trafic in timp real, economisind astfel timp prețios prin evitarea traficului aglomerat si a zonelor congestionate. Pe lângă harti, sistemul include informații actualizate privind camerele de supraveghere si a raderelor fixe pe întreaga durată de viata a dispozitivului, datorita carora utilizatorii vor sti intotdeauna cand sa conduca cu atentie sporita.

Mio MiVue™ Drive 65 LM este insotitorul ideal pe parcursul oricarei calatorii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord