Irina Rimes canta alaturi de compozitorul single-ului “Visele”, Andi Banica

Irina Rimes canta alaturi de compozitorul single-ului “Visele”, Andi Banica


Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si premiata de doua ori pentru cel mai bun debut, ne surprinde cu o interpretare alaturi de Andi Banica, a single-ului “Ploaia”.

Vezi aici momentul: https://www.facebook.com/Andi-Banica-480957675297278/

Fiind amandoi artisti din protofoliul Quantum Music, dar si foarte buni prieteni, Irina Rimes si Andi Banica au facut un scurt video in care interpreteaza varianta acustica a piesei “Ploaia”. Irina a cantat cu vocea si a fost acompaniata de Andi Banica la chitara si voce.

Cei doi sunt prieteni de ani de zile si se sustin reciporc.

Andi a fost alaturi de mine de la inceput si ii multumesc pentru single-ul care m-a lansat.”, a spus Irina Rimes.

Videoclipul postat pe pagina de facebook a artistului a foarte apreciat de fanii celor doi, care s-au bucurat sa ii auda cantand impreuna.

“Ploaia” este single-ul recent lansat de catre Andi Banica, peronajul care a stat in spatele multor hit-uri ce au cucerit topurile radiourilor din Romania.

Andi Banica- “Ploaia”: https://www.youtube.com/watch?v=zp4XA_l6Lwc

Printre single-urile semnate de Andi Banica se numara: “Visele- Irina Rimes”, “Iubire mea- Antonia”, “Stai langa mine- Irina Rims feat. Vunk”.

Andi Banica a participat la concursul de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, acolo unde a cunoscut-o pe Irina Rimes.

Dupa ce parea sa nu se intrezareasca nimic pe plan muzical, cei doi au ajuns la Quantum Music reusind astfel sa isi inceapa cariera pe piata muzicala.

Am luat parte la tot ce a insemnat Quantum pana acum: speranta, confuzie, neliniste, zambete, rasete, si intr-un final fericire! Sunt mai des la Quantum decat acasa pentru ca intr-un fel, Quantum Music a devenit casa mea“, a completat Andi.

Quantum Music este primul label boutique din Romania, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord