HEIDI și Mihai Albu lansează o colecție de pantofi neplictisitori

HEIDI și Mihai Albu lansează o colecție de pantofi neplictisitori


Ce se întâmplă când ciocolata întâlnește designul? În toamna aceasta, HEIDI propune iubitoarelor de ciocolată și design neconvențional o colecție de pantofi neplictisitori, în ediție limitată. Pornind de la pasiunea comună pentru ciocolată, artizanat și creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei. Designerul a gustat sortimentele HEIDI, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi, alegând materialele cu aceeași grijă cu care maeștrii ciocolatieri HEIDI aleg ingredientele.

Colecția imaginată de Mihai Albu este un must have în garderoba oricărei femei, iar culorile îndrăznețe și designul modern sunt tendințele acestui sezon. Colecția include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat.

Sursele de inspirație ale designerului sunt gamele HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or,care aduc laolaltă peste 20 de compoziții de ciocolată. Gama HEIDI Dark este creată cu o varietate de ingrediente, pentru toate preferințele – de la portocalesau zmeurăpentru gusturile clasice, până la sarea de Himalaya, ghimbir sau chili pentru cele mai îndrăznețe. Gama HEIDI Grand’Or exprimă pasiunea ciocolatierilor HEIDI pentru prelucrarea manuală a ingredientelor. Alunele caramelizate și stratul crocant de Florentine reprezintă texturi îndrăznețe, perfecte pentrua fi transpuse în design.

HEIDI Dark

La HEIDI Chocolat credem că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare. Iar asta se aplică și în cazul pantofilor. Noua campanie este un prilej bun pentru a le oferi iubitoarelor de ciocolată posibilitatea de a gusta și purta lucruri ieșite din comun, care să se muleze pe spiritul lor pozitiv. Împreună cu Mihai Albu am reușit să transformăm pasiunea pentru ciocolată într-o provocare către o experiență nouă”,a declarat Daniela Dumitrașcu, Marketing DirectorHEIDI Chocolat.

 

Pentru a intra în posesia unei perechi din colecție,pasionații de ciocolată HEIDI Dark sau HEIDI Grand’Or sunt invitați să înscrie codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, vor intra în tragerea la sorți care le poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintrecele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.

Colecția specială de pantofi este asortată cu cele mai delicioase ingredientedin ciocolata HEIDI. Cu ajutorul patchwork-ului ce îmbină culori inspirate din HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, am propus un aer fresh, young și modern celor 5 piese de încălțăminte. Glitter-ul este un material în trend sezonul acesta, dar și laitmotivul colecției, fiind foarte permisiv pentru a simula ingredientele atât de gustoase din ciocolata HEIDI,alunele caramelizate, espresso, chili, şi, bineînţeles, stratul de florentiner.Am fost onorat de propunerea HEIDI și bucuros să colaborez cu un brand românesc care pune preț pe calitate și creativitate, deopotrivă”, a declarat designerul Mihai Albu.

 

Pentru fanele paginii de Facebook, HEIDI a pregătit și alte surprize împreună cu Mihai Albu.Campania „Pantofi Neplictisitori” se desfășoară în perioada 2.10 – 30.12.2017 și se adresează femeilor creative, care savurează fiecare pătrățică de ciocolată neplictisitoare, dar şi bărbaţilor care doresc să ofere un cadou surprinzător unei persoane dragi.

Despre HEIDI Chocolat

HEIDI Chocolat este lider pe segmentul de ciocolată premium în România. Prezentă în 50 de țări la nivel global, HEIDI este cunoscută pe piețe precum cele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elveția, Rusia și China.

Compania a fost fondată în anul 1994, în România, de către familia elvețiană Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producător de produse de cofetărie și ciocolată premium. În aprilie 2013, HEIDI a devenit parte a KEX Confectionery SA.HEIDI are un portofoliu care cuprinde gamele de tablete Dark, Grand’Or şi Gourmet, pralinele Bouquet, Moments și Signature și batoanele Grand’Or. HEIDI este, de asemenea, lider în categoria dulciurilor sezoniere.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord