Game ON! ajunge în București la Romexpo pe 3-5 Noiembrie în pavilionul C1

Game ON! ajunge în București la Romexpo pe 3-5 Noiembrie în pavilionul C1


În perioada 3-5 noiembrie, la Romexpo, pasionații de gaming vor avea parte de un eveniment unic, întâiul dedicat în primul rând jocurilor și nu doar produselor auxiliare.

Anul acesta, la ediția zero a Game ON, vor fi prezente jocuri din portofoliile partenerilor Activision și Blizzard Entertainment, iar fiecare joc va beneficia de o zonă special amenajată.

La Game ON ne propunem să maximizăm interacțiunea dintre participanți și jocurile preferate, scopul fiind în special recreativ, însă nu vor lipsi o serie de mini-competiții.

Pasionații de gaming vor avea la dispoziție numeroase alte distracții pe parcursul celor 3 zile de eveniment: de la fotografii la boardgames, Cosplay și se vor putea relaxa într-o zonă special amenajată unde pot urmări transmisia de la Blizzcon 2017.

Jocurile prezente la eveniment pe PC sau Console sunt: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot.  World of Warcraft va recrea universal celebrului joc prin decoruri și amenajarea unor zone tematice.

Abonamentele pe 3 zile le găsiți la prețul de 60 de lei, iar prețul unui bilet valabil o zi variază între 25 și 40 de lei.

Biletele sunt disponibile aici-http://comic-con.ro/gameon/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord