Evolutia saloanelor de infrumusetare

Evolutia saloanelor de infrumusetare


Si-acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte de saloanele de infrumusetare din trecut. M-am dus sa ma coafez pentru o nunta, iar coafeza mi-a spusca s-a oprit apa, dar ca sa vad cat de mult isi da interesul pentru cliente, ma spala la cap cu apa minerala pe care si-a cumparat-o sa o bea.

Si cand m-am uitat in oglinda si am vazut dezastrul, m-am luat cu mainile de parul ramas, dar ea o tinea una si buna ca nu se astepta la atata nemultumire, cand si-a consumat toata apa pentru capul meu. Pe atunci se astepta cu orele la coafor sau la cosmetica, nu erau programari prin telefon sau online ca acum si mai stiu cum clientele se duceau cu agrafele in pungulita, fiindca era criza de consumabile saloane.

Femeile interesate de frumusetea lor se duceau cu solutia de permanent adusa din Ungaria sau din Polonia la pachet, chiar si cu un fixativ mai bun, daca doreau sa le tina coafura si la iesirea pe usa  salonului de infrumusetare. Prosoapele se foloseau de la o clienta la alta, asa ca multe femei s-au “imbogatit” de la coafor, nu are rost sa va spun cu ce. Acum lucrurile s-au schimbat in bine, fiindca toate locatiile de infrumusetare au un partener de nadejde Esteto care furnizeaza consumabile de calitate si in cantitati suficiente pentru ca beneficiarele sa nu mai fie nevoite sa vina cu produsele de acasa.

Prosoapele de unica folosinta garanteaza faptul ca nu esti expusa la boli de piele si ca nu te vei alege cu o pediculoza, indiferent cate femei au fost aranjate la par inaintea ta. In trecut, se lua prosopul de la gatul unei cliente, se scutura putin de par si se punea pe spatele urmatoareia. Firele tepoase de par intrau dupa ceafa, iar senzatia era chinuitoare.  Coafezele puneau mainile in parul a zeci de cliente, fara sa se dezinfecteze si fara sa aiba in vedere faptul ca sanatatea lor poate fi in joc procedand asa, mai ales ca multe si muscau dintr-un mar sau covrig in timp ce cu o mana verificau daca sub o casca parul unei femei s-a uscat suficient.

Esteto are grija de sanatatea personalului aflat in slujba frumusetii si de sanatatea femeilor dependente de salon. Astfel sunt livrate la cerere prosoape de unica folosinta de cea mai buna calitate, manusi de unica folosinta, perii si piepteni de par, dar si mai multe modele de agrafe.

Datorita lor paleta de vopsit se arunca dupa ce este folosita pentru o anumita nuanta de par si ia contact cu parul sau pielea unei cliente, la fel periile de vopsit cu piepten. Asa sanatatea fiecarei cliente este pastrata cu sfintenie, iar curatenia eticheteaza locatia care se aprovizioneaza de la Esteto.

Nu poti infrumuseta cu adevarat, daca nu asiguri curatenia temeinica, iar sanatatea celor care calca pragul salonului nu este litera de lege. Stiu pe cineva care a ramas fara sprancene in trecut din cauza unor deficiente de igiena si a penuriei de consumabile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord