Dezvolta-ti afacerea cu Store Expert

Dezvolta-ti afacerea cu Store Expert


Multi dintre noi ne-am dori sa ne deschidem propria afacere dar numai un numar limitat reusesc asta. Multi renunta fie din lipsa de vointa fie din frica de a esua. Este normal sa ne fie frica la inceput insa abandonarea acestui vis inca din start va avea un impact negativ foarte intens. Si pana la urma deschiderea unei afaceri nu este asa de grea, mai ales ca putem avea parteneri de incredere care sa ne sustina si sa ne ajute sa ne ridicam pana cand ne vom putea descurca singuri.

Primul si unul dintre aspectele cheie ale unei afaceri este sa avem un sediu in care sa ne desfasuram activitatile specifice domeniului in care activam. Acesta nu este un lucru foarte usor de realizat pentru ca trebuie sa alegem o locatie potrivita astfel incat sa avem o vizibilitate buna la public, cai de acces usoare pentru clienti si furnizori dar si sa platim o chirie cat mai mica in cazul in care spatiul este inchiriat. In cazul in care terenul este al nostru, cumparat, incercam sa obtinem un pret cat mai bun la cumparare, si acesta ar fi si primul impas pe care trebuie sa il depasim.
Al doilea impas ar fi cel al amenajarii spatiului firmei noastre. Daca avem un spatiu deja construit este cu atat mai bine, nu trebuie decat sa ne ocupam de organizarea acestuia si sa ne asiguram ca ceea ce este construit deja este in conditii bune. Daca trebuie sa construim noi sediul, ne va lua ceva mai mult timp, insa nu trebuie sa fim descurajati. In ceea ce priveste organizarea spatiului de lucru, de depozitare si de administrare, avem nevoie de materiale usor de folosit, de calitate si desigur, cat mai ieftine. Pentru acesta sarcina, magazinul online www.storeexpert.ro pune la dispozitia clientilor sisteme complete de rafturi metalice dar si utilaje precum motostivuitoare, transpalete electrice si manuale, generatoare.

Pentru un spatiu de depozitare, rafturile sunt cele mai importante. Trebuie sa le putem folosi cat mai eficient astfel incat sa obtinem un spatiu de depozitare cat mai compact si sa depozitam cat mai mult in spatiul de care dispunem. Rafturiule metalice de la Store Expert reprezinta astfel solutia optima pentru depozitarea oricarui produs. Pe langa faptul ca putem cumpara rafturile de aici, beneficiem si de montarea acestora si desigur, transport.
Pentru a manevra cu usurinta sarcini mai grele sau de dimnsiuni mai mari si de pe rafturi mai inalte avem nevoie de utilajele potrivite, utilaje precum motostivuitioarele pe care le putem gasi si la acest magazin. Pentru ca vor sa le ofere clientilor cele mai bune solutii, toate utilajele oferite spre vanzare sunt profesionale si performante, oferind cel mai bun randament fie ca le folosim pentru sarcini de mici dimensiuni sau de mari dimensiuni.

Daca avem probleme cu utilajele folosite sau cu un anumit sistem de rafturi, la Store Expert exista si un service dedicat reparatiilor acestor utilaje si imbunatatirii lor astfel incat afacerea noastra sa nu fie afectata in niciun fel.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord