Ce fel de rafturi trebuie să ai pentru un magazin de succes

Ce fel de rafturi trebuie să ai pentru un magazin de succes


Magazinul de succes trebuie să fie un loc în care clienții vin cu plăcere și nu se grăbesc niciodată să plece. Fie că este o locație mare, de sute de metri pătrați, sau una mică, aspectul face diferența. Un magazin curat, ordonat, cu produse expuse frumos la vedere după toate regulile comerțului modern are mult mai multe șanse de a face vânzări decât o locație cu aspect neglijat și produse aruncate unele peste altele. Pentru asta e nevoie de rafturi magazin de cea mai bună calitate.

Rafturi spațioase
Indiferent că sunt din plastic, metal sau lemn, rafturile unui magazin trebuie să fie suficient de mari pentru a permite o aranjare aerisită a produselor. Clientul nu trebuie să depună efort pentru a scoate un produs din raft, pentru a reașeza produsul la raft după ce l-a examinat sau pentru a vizualiza toate categoriile expuse la vânzare. Produsele amplasate pe rafturi prea strâmte, prea înalte sau instabile pot cădea provocând accidente.

Rafturi specializate
În fiecare magazin este nevoie câteva tipuri de rafturi. Există rafturi magazin speciale pentru produse alimentare și nealimentare, pentru fructe și legume, pâine, băuturi sau produse cosmetice. Orice produs are nevoie de un anumit spațiu pentru a putea fi pus în valoare și vândut la un preț bun. E normal să cerem consultanță dacă nu știm ce fel de rafturi ar trebui să achiziționăm.

Rafturi rezistente
Rafturile metalice sunt probabil cele mai folosite rafturi magazin la ora actuală. Sunt folosite la scară mare pentru că rezistența lor permite amplasarea diverșilor paleți de marfă în siguranță fără a trebui să ne îngrijorăm că vor deveni instabile sau se vor îndoi sub greutate. Sunt perfecte pentru orice tip de magazin pentru că sunt durabile și te poți baza pe ele. Rafturile metalice rezistente se folosesc cu succes atât în spațiile de depozitare cât și în cele de vânzare. Prețurile, modelele și culorile precum și o eventuală comandă se pot face direct pe www.rafturionline.ro.

Rafturi colorate
Magazinul care face vânzări semnificative lună de lună trebuie să aibă un aspect cât mai prietenos, aerisit, atractiv și plăcut. De la aspectul și culoarea rafturilor la tipurile de coșuri de cumpărături și tipul de iluminat, totul contează și se traduce în puncte forte care atrag clienții. Culorile rafturilor trebuie să fie potrivite, nici stridente, pentru a pune în umbră produsele, nici foarte albe pentru a necesita o curățare constantă pentru a evita senzația de alb-gri sau alb îngălbenit.

Fie că vinzi produse alimentare, haine, încălțăminte, jucării sau produse de curățenie, rafturile trebuie alese în funcție de criteriile de mai sus. Sigur, fiecare tip de magazin are nevoie de rafturi specifice pentru a pune în valoare marfa respectivă. Însă, rafturile trebuie si fie neapărat sigure, spațioase și atractive.

E bine să reținem că magazinul este o lume, un concept pe care îl prezentăm clienților și nu doar un spațiu de unde livrăm produse. Felul în care este perceput magazinul ne aduce clienți sau ne plasează undeva în lista de magazine unde nu prea merită să te duci pentru că nu ai ce să vezi.

Nu prețul contează ci felul în care prezentăm produsele clienților noștri!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord