Cata vreme exista Apbservice, niciun BMW nu va fi implicat in accidente rutiere!

Cata vreme exista Apbservice, niciun BMW nu va fi implicat in accidente rutiere!


Ati vazut cand se da la stiri un accident de circulatie ingrozitor cum tresariti cand vedeti o masina asemanatoare celor dragi cum s-a facut scrum sau a devenit un morman de fiare?
Daca si ruta coincide, un fier ars va patrunde in inima si inaltati rugaciuni catre cer pentru a implora izbavirea celor dragi.
Vin acum la dumneavoastra cu o veste bune: avem reprezentanta service BMW serioasa care garanteaza ca niciun autoturism din aceasta marca nu va mai fi implicat in vreun accident rutier fiindca reparatiile si reviziile sunt facute cu seriozitate maxima, iar piesele folosite sunt originale si verificate.

bmw-x5-apbservice
Cei mai buni tehnicieni si ingineri auto vor diagnostica masina dumneavoastra computerizat si vor actiona dupa un plan bine stabilit ca:
-sistemul de franare sa actioneze la timp si in conditii meteorologice nefavorabile, dar si in cazul in care se ruleaza cu viteza mare. Este stiuta capacitatea proverbiala a masinii de a trece in cateva secunde de la o viteza de zeci de kilometrii pe ora, la una de peste 100.

-directia sa nu va conduca in directia gresita. Este prioritar ca masina sa nu intre pe contrasens sa nu vireze mortal in perdeaua de pomi de pe marginea soselei, in cladiri sau in tiruri. Prezentarea acesta este in mod voit asa de cinica pentru a constientiza proprietarii de faptul ca si motoarele clacheaza adeseori si au nevoie de reparatii si revizii. Nici pomii nu sunt nemuritori, cum se credea odata in mod eronat, nici fiarele nu sunt infailibile. Primii se usuca, in timp ce fiarele se oxideaza.
-partea electrica sa fie in stare perfecta, sa nu existe riscul producerii unui scurt circuit.

Si astazi educatia elementara in ceea ce priveste mecanica auto lipseste multora dintre conducatorii auto. Din pacate, unii cred ca pot circula la nesfarsit cu o defectiune mica, fiindca nimic nu se intampla, dar masina se comporta ca un organism uman. O defectiune mica nereparata la timp atrage o defectiune mare care poate avea un efect catastrofal, asa cum o durere trecatoare care este semnul unei boli minore, tratabile, ignorata duce la imbolnavirea grava a organismului.

Starea tehnica a masinii ar trebui sa stea pe primul loc in topul prioritatilor fiindca viata pasagerilor din ea depinde de asta, dar si viata celorlalti participant la trafic. Posesorii de Bmw trebuie sa-si duca masinile la reparatii si revizii numai in unitatile certificate si avizate, Apbservice.ro conducand in topul celor mai buni furnizori de servicii.
98% dintre client se declara multumiti de serviciile oferite in acesta unitate, apreciind:
-politetea si profesionalismul personalului. Multe femei care si-au adus masinile aici au declarat ca, spre deosebire de alte ateliere unde le era jena sa intre din cauza limbajului vulgar si a atitudinii mecanicilor, aici comunicarea a decurs decent, de aceea au devenit cliente permanente.

-depisteaza rapid orice problema a masinii si o remediaza in cel mai scurt timp. Aici nu a existat vreun caz fara rezolvare, cum se mai intampla la anumite ateliere.
-calitatea se ofera la un pret rezonabil ca toata lumea sa fie multumita.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord