Cat de utila este o tigaie basculanta

Cat de utila este o tigaie basculanta


Ai fost vreodata in bucataria unui restaurant mare? Nu oricine are ocazia sa ajunga intr-un astfel de loc. Insa, daca ai vedea tot ce se intampla in spate, cu siguranta ai fi uimit/a. Sunt o multime de angajati care fac tot ce le sta in putinta pentru a servi clientii in cel mai scurt timp si o multime de echipamente la care nici nu te-ai fi gandit ca exista. Sau, poate ca le-ai vazut vreodata, dar nu ai stiut pentru ce sunt.

In bucataria in care am fost eu recent am avut bucuria de a vedea cum se lucreaza cu un abatitor, cu o friteuza gaz sau cu un cuptor profesional de pizza. Am vazut angajati care dadeau tot ce puteau pentru a prepara cele mai delicioase mancaruri, dar si mult stres.

Nu e deloc simplu sa lucrezi intr-o bucatarie mare, insa pentru cine iubeste sa gateasca e o satisfactie enorma. Partea buna consta in faptul ca exista o multime de echipamente care usureaza munca angajatilor si care sunt capabile sa ajute la realizarea unui volum mare de preparate intr-un timp scurt.

Un astfel de echipament este tigaia basculanta. Despre ea vreau sa va vorbesc putin in cele ce urmeaza. In bucataria pe care am vizitat-o de curand am vazut si o tigaie basculanta. Din ce am inteles, aceasta functioneaza la fel ca o oala sub presiune, fiind capabila sa brezeze, sa fiarba, sa abureasca, sa friga, sa coaca, sa prajeasca sau sa inabuseasca. E un echipament extrem de util in orice bucatarie si foarte usor de folosit. In momentul in care preparatele sunt gatite dupa cum ai dorit, totul este basculat usor si rapid intr-un recipient, urmand a fi folosit in realizarea meniurilor comandate de catre clienti. Aceasta tigaie este un „must have” in orice bucatarie.

O bucatarie profesionala are nevoie de echipamente de baza, cum ar fi o masina curatat cartofi, ustensile, cuptoare, storcatoare, masini de tocat, pubela inox, etc., dar si de echipamente care nu sunt intalnite chiar in orice bucatarie. Doar astfel poti face fata concurentei si iti poti face clientii cu adevarat fericiti.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord