Asigurari auto ieftine, cu ajutorul comparatorului de tarife online

Asigurari auto ieftine, cu ajutorul comparatorului de tarife online


Achizitionarea unui autovehicul vine la pachet, pe langa beneficiile certe, stiute de orice posesor de masina, cu o serie de responsabilitati si obligatii. Printre acestea se numara si obligatia pentru orice proprietar de autovehicul, persoana fizica sau juridica, de a incheia o asigurare RCA, aceasta asigurare de raspundere civila auto fiind extrem de importanta in cazul producerii unui accident de circulatie, odata incheiata devenind benefica atat pentru persoana pagubita, care isi va primi despagubirea corespunzatoare, cat si pentru cel care a produs dauna in cauza.

De aceea, dincolo de caracterul ei obligatoriu, stabilit de legea privind circulatia pe drumurile publice, fiecare proprietar de masina constientizeaza responsabilitatea incheierii unui contract RCA si achitarea acelei prime de asigurare corespunzatoare. Indiferent de durata pentru care se va face aceasta asigurare auto, fie doar pentru o luna, cum procedeaza unii proprietari intr-un moment de criza financiara, pentru un interval de jumatate de an sau pentru un an intreg, multi posesori de masina au tendinta de a tot amana rezolvarea acestei indatoriri, pana  la limita expirarii RCA-ului, de obicei considerand-o o corvoada, incepand cu alegerea agentiei si informarea cu privire la tarifele practicate, pana la deplasarea propriu-zisa la sediul unui asigurator, hartii de completat etc.

O solutie in acest sens, comoda si rapida, este incheierea online a asigurarii RCA.  Pentru a putea face un contract RCA ieftin, apeleaza la acele site-uri profesioniste, cu experienta in piata intermedierilor in asigurari, care iti pot pune la dispozitie un comparator de preturi pentru majoritatea companiilor de asigurari, nu opereaza cu tabele predefinite, astfel incat, in timp real, sa ai un tablou detaliat  al tarifelor practicate si sa poti alege pe cel mai convenabil dintre acestea.

Aceste informatii le poti obtine imediat, completand un formular cu datele personale si cu cele ale masinii. Asa cum este stiut, tariful pentru asigurarea RCA  se calculeaza in functie de capacitatea motorului si, mai nou, in functie de categoria de varsta in care se incadreaza conducatorul auto.

De asemenea, un posesor de masina responsabil isi va putea incheia si casco online, constientizand ca,  rezumandu-se doar la contractul RCA nu va putea sa fie pus la adapost de orice eveniment nedorit.

Prin asigurarea casco va putea fi despagubit in cazul producerii  unor avarii, precum incendii, explozii, derapari, caderi, vandalizare a masinii, sau cele produse de fenomene meteorologice extreme, precum furtuni, grindina, avalanse, inundatii sau cutremure. Tot prin asigurarea de tip casco, posesorul unui autovehicul va fi despagubit in cazul furtului masinii sau al unor componente ale acesteia, precum si ca urmare a pagubelor produse de o tentativa de furt.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord