AmenajariInterior.com – servicii de cea mai buna calitate

AmenajariInterior.com – servicii de cea mai buna calitate


Cand mi-am renovat apartamentul acum doi ani de zile am cautat mult o firma de amenajari interioare. Zile intregi am incercat sa caut informatii si sa pun totul cap la cap astfel incat sa fiu sigura de faptul ca am ales servicii de cea mai buna calitate.

In cele din urma i-am ales pe cei de la AmenajariInterior.com.

Iata cu ce anume m-au ajutat:

  • Zugraveli

Am vrut sa imi zugravesc tot apartamentul. Nu ma pricep la asa ceva si oricum nu as fi avut timpul necesar. De aceea am si decis sa apelez la o firma specializata. In final am fost extrem de multumita de calitatea zugravelilor. Totul a fost facut cu rabdare si responsabilitate.

  • Montaj mobila

Mi-am schimbat o mare parte din mobila si m-am bucurat cand am auzit ca cei de la AmenajariInterior.com se ocupa si de montaj mobila. E o treaba destul de dificila si necesita rabdare si pricepere. Chiar nu am vrut sa pierd eu timpul si am preferat sa ii platesc pe ei. Sunt barbati si se pricep mult mai bine. In plus, stiu exact ce sa faca, deoarece ofera mereu astfel de servicii.

  • Instalare aer conditionat

De mult timp vreau sa imi montez un aparat de aer conditionat, insa am tot amanat pana la renovari. Si, daca tot am renovat apartamentul, mi-am cumparat si un aparat de aer conditionat. Cine l-a instalat? Tot cei care s-au ocupat de zugraveli si mobila. Nu a trebuit sa mai caut pe altcineva, ceea ce m-a bucurat mult.

Cam acestea sunt serviciile pe care eu le-am solicitat de la AmenajariInterior.com. Ei insa se ocupa si de: montaje parchet, gresie, faianta, izolatii, instalatii sanitare, termice si electrice. Daca te intereseaza astfel de servicii intra pe site si vezi detaliile.

Firmele de amenajari interioare nu se aleg la voia intamplarii. Informeaza-te, intreaba si in final alege ce iti inspira cea mai multa incredere.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord