ABSOLUT Vodka celebrează puterea creativitătii prin noul film regizat de Emmanuel Lubezki, câștigătorul a 3 premii Oscar

ABSOLUT Vodka celebrează puterea creativitătii prin noul film regizat de Emmanuel Lubezki, câștigătorul a 3 premii Oscar


Filmul „One Night face parte din noua campanie globală „Create a Better Tomorrow Tonight”, platformă care are rolul de a celebra creativitatea și de a promova egalitatea în întreaga lume

Toamna aceasta, ABSOLUT Vodka deschide porțile către o lume mai bună prin Create a Better Tomorrow, Tonight, o nouă campanie globală cu misiunea de a celebra creativitatea și de a încuraja progresul.  Pentru a lansa campania, ABSOLUT s-a parteneriat cu regizorul recunoscut internațional și câștigătorul consecutiv a 3 premii Oscar, Emmanuel Lubezki.

Filmul „One Night” – omagiul adus creativității

Colaborând cu regizorul mexican, Absolut a creat un film ambițios care spune povestea creativității ca element primordial al progresului umanității. Acompaniat de voice-over-ul realizat de către actrița și cântăreața nominalizată la premiile Oscar și Golden Globe, Juliette Lewis, filmul sărbătorește cele mai importante momente de creativitate care au marcat istoria umanității, începând cu momentul Big Bang, parcurgând evoluția către modernitate și ajungând până în ziua de astăzi. Videoclipul a fost filmat în numeroase locaţii, printre care Londra şi Murcia, Spania.

Filmul poate fi văzut aici: https://youtu.be/kBq4MM5Zs4w.

În ciuda vremurilor agitate în care trăim, de-a lungul anilor, Absolut a înțeles că generația actuală menține o atitudine pozitivă, este optimistă și crede într-un mâine mai bun. Astfel, Absolut crede cu tărie în puterea creativității de a genera progres, iar prin campania Create A Better Tomorrow, Tonight își propune să aducă în prim plan numeroase colaborări cu oameni creativi care împărtășesc aceeași viziune progresistă asupra lumii.

One Night reflectă misiunea Absolut de a încuraja progresul și creativitatea ca forțe care pot schimba lumea în bine. Fondatorul Absolut, LO Smith, a avut o apreciere deosebită atât pentru științe, cât și pentru artă, descoperind multe din învățăturile acestora în călătoriile sale care aveau să conducă la principiile care definesc astăzi ADN-ul brandului: progresul și schimbarea prin creativitate.

Ideile mari se nasc atunci când oamenii se strâng împreună, iar de cele mai multe ori aceste idei iau naștere noaptea. Filmul celebrează cea mai importantă „idee” care a apărut într-o noapte – scânteia care a creat totul. One Night este întruchiparea pură a mesajului de mobilizare creativă pe care îl transmitem prin Create A Better Tomorrow, Tonight. Este totododată și un moment important pentru brand, pentru că susține elegant misiunea noastră de a milita prin creativitate pentru o lume fără bariere.”, povestește Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director Pernod Ricard România.

Filmul continuă istoricul bogat al Absolut de parteneriate cu unele dintre cele mai inovatoare spirite libere ale lumii, de la Andy Warhol, Keith Haring și Tom Ford, dar și până la personalități contemporane ca Deadmau5 și Michkalene Thomas. Încă din 1980, Absolut a colaborat cu peste 550 de oameni inovatori din întreaga lume, creativitatea în scopul binelui, celebrarea diversității și egalității fiind valorile principale care ghidează ideologia brandului.

Echipa globală de producție One Night

Park Pictures
Director: Emmanuel ‘Chivo’ Lubezki
MD: Stephen Brierley
Executive Producer (LA): Caroline Kousidonis
Executive Producer  (London): Sophie Hubble
Producer: Nick Goldsmith
Post Production: Framestore New York
Editing House: Whitehouse Post
Sound: Soundtree

Despre ABSOLUT Vodka

AbsolutVodka este al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume. Fiecare sticlă de Absolut Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face pare din Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie.

Despre Pernod Ricard

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Lillet, Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord