Vlog: Prezentare Suport magnetic pentru birou Scosche MagicMount Pro Home/Office

Vlog: Prezentare Suport magnetic pentru birou Scosche MagicMount Pro Home/Office


Daca saptamana trecuta v-am prezentat un suport magnetic pentru masina, astazi va invit sa urmariti un nou vlog, in cadrul caruia va prezint un suport magnetic pentru birou primit in teste tot de la Smart-Products.ro, magazin pe care vi-l recomand cu incredere.

Scosche Magic Mount Pro Home/Office este un suport telefon magnetic care poate fi montat cu usurinta pe un birou, pe baza unui monitor sau chiar pe un laptop. Suportul are un aspect premium si este foarte usor de montat pe orice suprafata texturata.

Cei trei pasi pentru montarea unui smartphone, unei tablete sau a unui smartwatch precum Apple Watch pe suport sunt prezentati pe partea interioara a cutiei suportului.
Dupa montarea pe suprafata dorita, una dintre placutele magnetice din cutie poate fi asezata in interiorul husei unui telefon mobil sau poate fi lipita pe spatele unei tablete sau a unui smartphone.
Apoi, gadget-ul este apropiat de suport si, datorita placutei magnetice, se va lipi de suprafata magnetica a suportului. Montarea se face cu ajutorul placutelor magnetice pe care le vom gasi in cutie precum si cu ajutorul foliei ce se ataseaza pe telefon inainte de placuta magnetica. Aceasta folie are rolul de a facilita indepartarea placutei de pe telefon si de a-l proteja impotriva eventualelor efecte daunatoare.

In cutie gasim doua magnetice (una pentru smartphone, de dimensiuni mai mari, cealalta pentru smartwatch, de dimensiuni mici), folia care se aseaza pe smartphone sau tableta, precum si alte componente utile la montarea diverselor gadgeturi.

Magic Mount Pro Home/Office este reglabil pe 4 axe, asa ca putem aseza un gadget in aproape orice pozitie. Putem regla cu usurinta suportul, chiar si cu smartphone-ul atasat pe acesta. Dimensiunile mici si designul compact fac ca Magic Mount Pro Home/Office sa poata fi montat oriunde fara a deranja utilizatorul. Poate fi cu usurinta folosit si pentru a atasa o camera web cu ajutorul careia utilizatorul poate realiza clipuri, rotirea pe 4 axe facilitand acest lucru.

Scosche Magic Mount Pro Home/Office un suport practic si foarte util pentru persoanele care petrec mult timp la birou si trebuie sa foloseasca frecvent mai multe dispozitive in acelasi timp.
Pretul suportului este de 219,99 lei pe Smart-Products.ro.

+ There are no comments

Add yours