Vlog: Joystick Trust GXT 555 – prezentare

Vlog: Joystick Trust GXT 555 – prezentareJoystick-ul Trust GXT 555 este pe placul gamerilor, atat datorita raportului calitate-pret (costa in jur de 100 lei), cat si datorita specificatiilor tehnice.
Trust GXT 555 ofera feedback cu vibratii pentru o experienta cat mai realista si un control de directie prin rasucire de mare precizie pentru miscari usoare si exacte.
Controller-ul are 12 butoane programabile, carora le putem atribui diferite functii specifice de joc. Designul acestui joystick este foarte elegant iar butoanele sunt asezate ergonomic, pentru a putea fi accesate cu usurinta.
In plus, Trust GXT 555 are o baza cu greutate si un suport de cauciuc pentru o stabilitate cat mai buna pe masa.
Gamerii au la dispozitie un brad de acceleratie pentru un control mai precis al motorului si un HAT without cu 8 directii. Trust GXT 555 este un gadget foarte usor de folosit, care va oferi o experienta cat mai placuta in jocuri.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord