Am testat lampa cu senzor de miscare Steinel RS 16

Am testat lampa cu senzor de miscare Steinel RS 16


Am testat aplica Steinel RS 16, un produs ideal in cazul in care aveti nevoie de o sursa de lumina pe holuri sau la intrarea in scara blocului sau in casa dumneavoastra, datorita faptului ca aplica este prevazuta cu senzor de miscare si elimina necesitatea apasarii pe intrerupator care poate fi un gest incomod cand avem bagaje si in plus exista posibilitatea ca inrerupatorul sa ramana aprins si astfel sa se incarce factura la curent in mod inutil.
Aplica este ideala pentru a fi instalata pe holuri, coridoare, bai sau oriunde este nevoie de iluminare pentru o durata scurta de timp.
Montarea pe perete este facila, inainte de a incepe instalarea deconectati cablul de alimentare de la sursa de tensiune apoi verificati absenta tensiunii cu ajutorul unui tester. Senzorul de inalta frecventa pentru detectarea miscarii este un senzor activ, care emite unde electromagnetice de inalta frecventa (5.8 Ghz) si receptioneaza ecoul lor. La cea mai mica miscare pe raza de actiune a lampii, are loc inregistrarea modificarii ecoului de catre senzor este transmisa comanda de a “aprinde lumina”. Detectarea miscarii este posibila prin obstacole: usi de lemn, pereti subtiri, sticla.

Eu am instalat aplica Steinel RS 16 pe hol, aceasta porneste doar in momentul in care detecteaza miscare si doar in conditiile in care lumina ambientala este slaba. Sensibilitatea senzorului de lumina a fost setata doar atunci cand se intuneca in camera si este necesar ca aplica sa porneasca. In timpul zilei cand lumina este suficienta pe hol, aplica nu functioneaza. Are si un temporizator, pe care l-am setat la durata de 3 minute, suficient pentru a te descalta si a lasa cumparaturile inainte sa intri in casa.
Raza minima de actiune a senzorului de miscare estre intre 3 si 8 metri. Durata in care lumina este aprinsa poate fi setata de la durata de 5 secunde pana la 15 minute. Reglarea crepuscularitatii (nivelul de intuneric de la incepe iluminarea) se poate realiza in trepte diferite de la 2 la 2000 de lux. Lampa este indicata pentru becuri incandescente, becuri economice si becuri cu led-uri (toate cu dulie E24), cu puterea de maxim 60 W. Lampa ofera posibilitatea de a conecta si alte echipamente, precum un ventilator de exemplu. Se poate monta pe tavan sau perete.
In concluzie, recomand aplica Steinel RS 16 atat firmelor cat si utilizatorilor individuali, deoarece este un dispozitiv care creste gradul de confort si scade factura la energie electrica, iar pretul acesteia este de 258 lei, merita subliniat ca produsul beneficiaza de garantie cu durata de 3 ani.

+ There are no comments

Add yours