Sa fim responsabili cu animalele de companie!

Sa fim responsabili cu animalele de companie!


Este greu sa scrii despre animalele de companie, fiindca iti vin in minte multe lucruri in acelasi timp. Sunt tentata sa prezint dragalasenia lor, dar mai importanta este loialitate, asa ca voi incepe cu iubirea, increderea si loialitatea lor fata de stapan. Au fost cazuri in care cainele credicios a zacut pe mormantul stapanului pana si-a dat ultima suflare si el, fiindca dorul de acesta l-a rapus. Se spune ca o femeie venea cu cainele la biserica, iar acesta o astepta la iesire. Dupa moartea batranei, cainele venea singur si statea cuminte sa se termine slujba, apoi se inapoia singur cu lacrimi in ochi! Cand mama a fost bolnava si i-am dus catelusa in camera ei, s-a ridicat de marginea patului si i-a lins mainile, cand mi-a fost rau si am iesit afara, mi-a sarit in brate si a stat cu mine tot timpul. La fel fac si pisicile. Cand se asaza pe locul dureros, durerea trece in cateva minute. Sariturile lor, nazdravaniile lor ne umplu sufletele de bucurie si ne alunga tristetea din case. Tocmai de aceea, necuvantatoarele pe care le avem sub protectie merita cea mai buna hrana din gama Petkult.

Iata motivele pentru care trebuie sa le alegem mereu hrana sanatoasa cu ingredinete 100% naturale:

  • recompensa pentru tot ceea ce fac pentru noi
  • ele nu se pot hrani sanatos, deci acesta sarcina le revine stapanilor cu ratiune
  • ele nu pot spuse cand se imbolnavesc sau au dureri, de aceea trebuie sa nu le dam hrana improvizata, dubioasa sau nepotrivita, care le produce imbolnaviri grave.

Dincolo de faptul ca PetKult are formule de hrana uscata si umeda pentru caini si pisici si foloseste cele mai sanatoase ingrediente pentru realizarea acesteia, producatorul este foarte atent la detalii, la particularitatile si nevoile animalelor alergice sau sterilizate.

Obezitatea trebuie prevenita si in randul animalelor, sarcina care-i revine stapanului, de aceea alege hrana speciala pentru pisici sterilizate!

Principalele ingrediente sunt: rata, orezul si mazarea, iar hrana prezinta urmatoarele beneficii:

  • mentine o greutate ideala a corpului, desi felinele sterilizate manifesta tendinta de ingrasare excesiva
  • asigura buna functionare a aparatului urinar, datorita extrasului de merisor (si pentru oameni exista pastile foarte eficienta cu acelasi ingredient pentru disfunctii urinare)
  • se digera excelent si ajuta la eliminarea parului ingerat in aparatul digestiv din greseala
  • este foarte gustoasa, iar pisica te va iubi si mai mult datorita ei.

-pretul este foarte avantajos: 157, 44 de lei, 7 kilograme.

Si pentru caini exista hrana cu rata si orez, ea asigura imunitatea crescuta a organismului  si o digestie excelenta.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord