Recomandarea zilei: Ochelari de soare Pedro de la Bestwatch

Recomandarea zilei: Ochelari de soare Pedro de la Bestwatch


Dragi cititori, acum ca vara este pe sfarsite este cel mai bun moment pentru a achizitionaochelari de soare, datorita reducerilor consistente oferite de magazine. La achizitionarea de ochelari de soare nu trebuie sa cedati in fata tentatiei de a cumpara un produs foarte ieftin, de la hypermarket sau benzinarie, deoarece acesta nu va garanteaza protectie in fata razelor ultaviolete iar folosirea lor poate duce la leziuni la nivelul globului ocular.
Specialistii recomanda sa utilizam lentile cu filtru polarizant, care ofera protectie UV 100%, are contraste clare, culori nedistorsionate si reduc senzatia de „ochi obositi”. Cea mai simpla metoda de a verifica faptul ca lentilele sunt polarizate e sa priviti prin ochelari ecranul unui monitor de calculator in functiune si sa inclinati capul intr-o parte si alta, pana cand imaginea de pe monitor se va inchide complet la culoare.
Lumina reflectata de diversele suprafete e polarizata orizontal. Astfel, lumina reflectata se deplaseaza intr-o directie orientata orizontal, care provoaca efectul de orbire. Lentilele polarizate contin un filtru special care blocheaza acest tip de lumina reflectata, micsorand si chiar anuland stralucirea. Eu le recomand cititorilor mei sa-si achizitioneze ochelari de soare Pedro de la Bestwatch, deoarece dispun de lentile polarizate, au un design reusit si beneficiaza in aceasta perioada de o reducere de 50%, astfel pretul lor este de numai 99 lei.
Caracteristici ochelari de soare Pedro 8200:
– au lentile polarizate, pentru vizibilitate impecabila
– ofera protectie 100% la razele UV400 pentru prevenirea afectiunilor rezultate in urma expunerii la soare
– au filtru UV categoria 3
– cadrul e din material plastic mat, de culoare neagra
– bratele sunt modelate anatomic, din plastic negru

Dimensiunea frontala ochelarilor e 140 mm, lungimea bratelor – 140 mm, dimensiunile lentilelor – 52 x 40 mm. Ochelarii vin impreuna o cutie de depozitare, saculet de protectie si laveta pentru curatarea lentilelor.

+ There are no comments

Add yours