Recomandarea zilei: Monitorul Philips 276E7QDAB/00

Recomandarea zilei: Monitorul Philips 276E7QDAB/00


Monitorul este cel mai important periferic al unui desktop PC. Atunci cand ai de cumparat un monitor trebuie sa iei in considerare mai multi factori: rezolutia, timpul de raspuns si pretul.

Am primit in teste, in urma cu o saptamana, monitorul Philips 276E7QDAB/00, cu diagonala de 27 inchi si rezolutie Full HD. E un periferic care poate oferi utilizatorilor o experienta deosebita atat atunci cand se lucreaza in Office, se joaca jocuri sau se urmaresc clipuri.

In cutie mai gasim suportul care inglobeaza surubul de prindere, cablul de alimentare, un cablu VGA-VGA si un CD cu manualul de utilizare si cu driverele de instalare.

Designul acestui monitor este foarte reusit, minimalist, asa cum majoritatea utilizatorilor isi doresc. Setarile monitorului sunt foarte usor de accesat.

Monitorul este ingust, avand in partea de sus o grosime de numai 7 mm si in partea de jos o grosime de 18 mm. Este elegant si ocupa putin spatiu. Suportul monitorului se ataseaza exprem de usor, cu ajutorul surubului de fixare.
20170928_140924
Setarile parametrilor de imagine se pot face foarte usor. In spatele monitorului gasim un buton de tip joystick cu ajutorul caruia putem accesa meniurile prin simpla miscare a acestuia in stanga, dreapta, sus sau jos. In fiecare dintre aceste directii avem cate un meniu, precum sunetul, varianta de input, alegerea modului de vizionare si alte meniuri secundare.
20170928_141154
In ceea ce priveste calitatea imaginilor, Philips 276E7QDAB/00 m-a surprins placut, in special prin functiile de care dispune (printre acestea se numara calibrarea luminuozitatii, functia FlickerFree care elimina reflexiile ce pot aparea pe ecran). Raportul calitate-pret este unul bun.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord