Recomandarea zilei: Laptop Acer Aspire 7 A715-71G – device potrivit atat pentru office, cat si pentru gaming

Recomandarea zilei: Laptop Acer Aspire 7 A715-71G – device potrivit atat pentru office, cat si pentru gaming


Usor, cu memorie generoasa si display care nu deranjeaza sub nicio forma ochii. Asa este Acer Aspire 7 A715-71G, laptop pe care il testez de 2 saptamani si care se comporta impecabil. Cele 2, 38 de kilograme pot fi purtate cu usurinta in calatorii, tinute pe genunchi in mijloacele de transport in comun, in cazul in care intervine un task urgent. Silueta sa subtire este un prilej de mandrie a posesorului in fata celor care au laptopuri grele si groase.
Aspire7_gallery_07

Pe cat este de manevrabil, pe atat este de universal ca operativitate, produsul putand fi folosit cu succes pentru:
– Divertisment. Are capacitatea de a rula orice joc cu configuratia primita in teste. Poate fi de asemenea folosit pentru vizionarea de filme, fiind un laptop prietenos cu un ecran care reda culorile placut si natural, iar sunetul are un volum suficient de puternic. Pe acest laptop se poate asculta muzica preferata in timp ce se lucreaza.
-afaceri/munca.
Aspire7_gallery_06
Acer Aspire 7 A715-71G este laptopul:
1) Bloggerului. Oricat de mult ar scrie, tastele se apasa usor si sunt silentioase.
2) Contabilului. Cu ajutorul lui se pot face calcule mult mai usor decat pe alte dispozitive. Avand putere mare de memorare poate stoca mai multe evidente contabile, de la firme si societati diferite.
3) Profesorului. Prin marimea scrisului si “amabilitatea” ecranului ajuta la destinderea ochilor obositi de corectat caiete si lucrari si de studiu. Este instrumentul pe care se pot redacta planificari, subiecte de teze, fise de lucru, foi de parcurs pentru elevii din anii terminali.
4) Programatorului, care munceste intens si deschide nenumarate programe in acelasi timp, ba mai si comunica pe retelele de socializare cu colaboratorii sau clientii. Specialistul in IT va fi foarte mandru de aspectul laptopului sau, dar si de faptul ca oricat l-ar solicita, acesta nu se blocheaza. In plus, poate umbla in laptop usor si ii poate adauga cata memorie doreste, fara riscuri.
5. Gamer-ului. Orice joc poate rula fara probleme pe configuratia primita de mine in teste: Procesor Intel Kaby Lake i7 7700HQ, placa video GTX 1050Ti 4GB, 24GB de memorie RAM DDR4 si spatiu de stocare 512GB SSD si 2TB HDD 5400RPM.

Lista poate fi completata cu multe profesii, dar si cu institutii din care acest laptop elegant, rezistent si performant nu trebuie sa lipseasca: scoli, spitale, banci, administratii.

In curand voi reveni cu un reveni cu un review detaliat al laptopului Acer Aspire 7 A715-71G.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord