Recomandarea zilei: Huse de protectie Samsung Galaxy S7 de la HusaFolieProtectie.ro

Recomandarea zilei: Huse de protectie Samsung Galaxy S7 de la HusaFolieProtectie.roSamsung Galaxy S7 e un model din ce in ce mai popular, datorita pretului care a scazut sub 2000 lei dupa aparitia pe piata a lui Samsung Galaxy S8. Asa ca mi se pare firesc sa va recomand periodic diverse modele de huse de protectie pentru Samsung Galaxy S7.

O husa de protectie ne poate proteja telefonul de zgarieturi si chiar de cazaturi. Printre husele preferate de mine sunt cele full body transparente, care acopera atat ecranul, cat si partea din spate, fara a ascunde designul smartphone-ului.

Ambele huse transparente se monteaza foarte usor si acopera telefonul in aproape in totalitate (cu exceptia butonului home, care gazduieste senzorul pentru amprente – pe partea din fata si camera foto, blitz-ul si senzorul pentru puls pe partea din spate).

Cu toate ca aceste huse acopera in totalitate ecranul, viteza de raspuns nu se va schimba. In plus, butoanele power si volum pot fi apasate cu mare usurinta.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord