Proleasing Motors sustine educatia prin programe de internship pentru elevi si studenti

Proleasing Motors sustine educatia prin programe de internship pentru elevi si studenti


Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile Ford si BMW, incurajeaza si sustine elevii si studentii prin programe de internship in cadrul companiei. In vara aceasta, peste 20 de tineri cu varsta cuprinsa intre 17 si 23 de ani au beneficiat de sfaturile si experienta specialistilor Proleasing Motors.

Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors: ”Ne dorim sa  crestem implicarea noastra in dezvoltarea elevilor si studentilor si sa  derulam cat mai multe proiecte de responsabilitate sociala in comunitatea locala. Vara aceasta ne-au calcat pragul peste 20 de tineri, atat elevi de liceu, cat si studenti. Dorinta noastra a fost sa-i incurajam in drumul lor spre  viitoarea cariera, sa ii ajutam cu sfaturi, sa le raspundem intrebarilor si sa le oferim experienta unei companii pentru care  performanta si lucrul bine facut sunt valori fundamentale.”

Cei mai tineri interni Proleasing Motors din aceasta vara au fost un grup de opt elevi de liceu, de clasa a 11-a, castigatori ai ”Targului de Antreprenoriat” editia 2016. Elevii au petrecut doua saptamani in diferite departamente ale companiei (contabilitate, vanzari, marketing, resurse umane, IT) si au beneficiat de intreaga atentie a angajatilor Proleasing Motors.

Un alt grup de interni a fost format din elevi de clasa a 12-a, iar acestia au avut sesiuni de practica la Proleasing Motors: au urmarit activitatea angajatilor companiei si au fost implicati in  activitati adecvate gradului lor de pregatire.

La finalul programului, elevii au completat un formular de feedback, in urma caruia au evaluat experienta in cadrul companiei. Parerea generala a fost ca la Proleasing Motors au avut ocazia de a regasi valorile pe care ei le considera importante la un viitor angajator: profesionalism, motivatie, provocari, pasiune si respect.

Alaturi de elevii de liceu, la internship-ul Proleasing Motors au participat si studenti de la facultati cu profil tehnic: Facultatea de Autovehicule Rutiere Brasov, Facultatea de Transporturi Bucuresti, Universitatea Petrol Gaze din Ploiesti, dar si un student care urmeaza cursurile unei facultati tehnice din Marea Britanie. Toti au fost implicati  in activitati de service Proleasing Motors.

Atat studentii, cat si elevii care au fost vara aceasta in internship desfasoara activitati de voluntariat. Principalul lor obiectiv pe durata acestor internshipuri a fost sa fie parte componenta a unei activitati de zi cu zi a unei companii.

Pentru noul an scolar, 2017 – 2018, Proleasing Motors deschide larg portile companiei pentru viitorii interni si pregateste noi proiecte de responsabilitate sociala, prin care incurajeaza educatia profesionala a tinerilor din comunitatea locala.

 
 
 
 
***
Despre Proleasing Motors.
Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate in domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vanzarii si reparatiei auto, dealer si service autorizat pentru marcile Ford si BMW (Proleasing Motors).

Pe parcursul a 16 ani de activitate, Proleasing a casigat de 4 ori titlul Chairman Award, cea mai inalta distinctie pentru dealerii din reteaua Ford, a fost desemnat dealerul anului 2016 in Customer Care in reteaua nationala BMW, cat si Campion in Business al anului 2016, si a fost de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, distins cu Prima Pozitie in categoria companiilor medii.

In prezent, Proleasing Motors deruleaza activitati de vanzare si reparatie in 3 centre autorizate Ford, din Ploiesti, Buzau si Targoviste. In imediata vecinatate a complexului comercial Ford Proleasing Motors din Ploiesti a fost deschis, in anul 2013, un centru integrat BMW, iar in 2016 a fost lansata si o divizie independenta, multimarca, de comert cu automobile rulate.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe strada Soseaua Ploiesti-Buzau, Nr. 505, DN1B.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord