Vlog: Prezentare suport pentru bicicleta Scosche RoadRocker XL cu boxa integrata

Vlog: Prezentare suport pentru bicicleta Scosche RoadRocker XL cu boxa integrata


RoadRocker XL este un suport telefon bicicleta cu boxa integrata realizat de Scosche si primit in teste de la Smart Products. Acest produs este adresat biciclistilor si este foarte util pentru depozitarea telefonului si a altor dispozitive electronice, portofelului sau cheilor.
BMXLS-dr2
Acest suport magnetic telefon are dimensiuni generoase asa ca poate gazdui si o tableta de 7 inci. Suportul RoadRockerXL este usor de manevrat in timp ce mergem cu bicicleta.
BMXLS-d1
Compartimentul pentru telefon este destinat gadget-urilor cu diagonala de cel mult 5,5 inchi si este amplasat pe partea din fata. Sub acesta se afla boxa incorporata pe care o putem conecta la telefon printr-un cablu audio Jack de 3,5 mm. Boxa este alimentata de 3 baterii AAA care se fixeaza foarte usor, in spatele suportului pentru telefon.

RoadRocker XL poate fi achizitionat la un pret de 129,99lei de pe Smart Products si este o alegere perfecta pentru biciclistii care vor sa aiba acces rapid la telefon in orice moment si care vor se se bucure oricand de muzica ambientala. Totodata, telefonul si celelalte dispozitive gazduite de suport sunt protejate de intemperii si de cazaturi.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord