Poze si informatii despre X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, noile flagship-uri Allview

Poze si informatii despre X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, noile flagship-uri Allview


Au mai ramas doar cateva zile pana la prezentarea oficiala si deja avem primele informatii oficiale despre specificatiile celor doua noi flagship-uri premium, cu noi noi capabilitati inedite, dezvoltate de echipa brașoveana. Allview va lansa nu unul, ci doua smartphone-uri: Allview X4 Soul Infinity si Allview X4 Soul Infinity Plus.

X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă al noului flagship Allview

X4 Soul Infinity Plus va fi varful de gama Allview, cu un ecran de nouă generație in format 18:9 si diagonala de 6 inci, intr-un body de 5,5”. Smartphone-ul va avea o rezoluție display Full HD+, 2160×1080 px, camera video cu rezoluție 4K și memorie RAM DDR4 de mare viteza, de pana la 6GB RAM.

Se pare ca telefonul va veni si cu un asistent vocal, extrem de util pentru cei care vor sa isi organizeze cat mai bine activitatile, dovada fiind reprezentata chiar de fotografiile oficiale – in partea de jos a ecranului se afla icon-ul unui microfon.

Ambele telefoane, X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus, vor beneficia de un panou 2.5D, camera duală cu lentila cu safir, algoritmi de procesare a camerei foto marca Arcsoft și tehnologie Bokeh pentru evidențierea personajelor din fotografii. Designul high-tech al carcaselor, cu straluciri de oglinda bine dozate, este realizat cu ajutorul IML Art Technology. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate in momentul lansării din toamna acestui an.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).
Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Daniell25

    Arata foarte bine, as vrea totusi sa vad poze si cu spatele sunt curios cum arata. Din fata m-am convins se pare ca vom avea parte de 2 produse foarte aratoase.

+ Leave a Comment