PES 2018 este primul joc de sport care dispune de tehnologia Ansel

PES 2018 este primul joc de sport care dispune de tehnologia Ansel


Lansarea Pro Evolution Soccer 2018 le oferă fanilor posibilitatea de a opri acțiunea jocului și de a se plimba pe teren pentru a capta acțiunea din orice unghi, prin intermediul tehnologiei Ansel. Gamerii pot adăuga apoi filtre și partaja imaginile pe social media, instantaneu.

În cadrul GamescomPro Evolution Soccer 2018 (PES 2018) a primit premiul de  cel mai bun joc de sport Gamescom 2017. Cea de-a 17-a versiune din această franciză, PES 2018, include îmbunătățiri pentru acțiunile de dribling, pentru controlul mingii și o viteza jocului, oferind un control mai realist al balonului. Caracteristicile jocului online de tip multiplayer au fost și ele îmbunătățite, pentru versiunile 2-vs-2 și 3-vs-3.

Ansel este o tehnologie inovatoare de a face capturi de ecran în joc. Fotografiile pot fi făcute din orice poziție, ajustate apoi cu filtre, pot fi capturate imagini HDR în formate de înaltă calitate, iar capturile de ecran în 360 pot fi partajate prin smartphone, PC sau cască de VR. Mai multe informații despre aceste funcții sunt disponibile pe pagina Ansel Technology.

Ansel câștigă teren
Ansel este compatibil cu o serie de jocuri extrem de populare, precum Agents of Mayhem, ARK: Survival Evolved, Aven Colony, Bulletstorm Full Clip Edition, Conan Exiles, Dark and Light, Dishonored 2For Honor, Formula Fusion, Kona, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge CatalystObductionParagon, Pro Evolution Soccer 2018, Raiders of the Broken Planet, Snake Pass, Transformers Online, Tekken 7, Tom Clancy’s Ghost Recon: WildlandsWar Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness. Este compatibil cu Unity Engine și cu Unreal Engine ca plug-in și va fi disponibil în curând în Amazon Lumberyard.

Linkuri asociate
Anunțul video de lansare NVIDIA’s 4K PES 2018
https://www.youtube.com/watch?v=KezUgodwKmA

Articolul GeForce.com despre lansarea PES 2018 Ansel la Gamescom 2017:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/pro-evolution-soccer-2018-for-pc-adds-nvidia-ansel

Site-ul Konami PES 2018:
https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord