Ochelarii de soare Pedro de la Bestwatch va protejeaza vederea

Ochelarii de soare Pedro de la Bestwatch va protejeaza vederea


Chiar daca in urma cu ceva timp ochelarii de soare erau considerati un accesoriu, astazi sunt o necesitate, datorita capacitatii lor de a bloca razelor ultraviolete care lezeaza retina si de a proteja globul ocular.
Specialistii recomanda sa utilizam ochelari de soare cu lentile polarizate deoarece acestea sunt diferite fata de cele standard. O astfel de lentila are aplicat un strat special care este localizat intre doua lentile mai subtiri. Lentilele polarizate au rolul de a reduce stralucirea soarelui cu o eficienta de zece ori mai mare decat cea oferita de ochelarii de soare nepolarizati.
Lumina foarte puternica a soarelui poate irita ochii sau chiar arde corneea, favorizand aparitia unei afectiuni dureroase numita fotocheratita. Absorbitia radiatiilor UV de cristalin este o cauza frecventa a cataractei, iar lumina solara poate favoriza accelerarea procesului de degenerescenta maculara, pana in punctul in care se poate ajunge la pierderea ireversibila a vederii.
Prin urmare, rolul ochelarilor de soare este acela de a actiona ca un scut intre ochi si razele ultraviolete (energie invizibila de inalta frecventa emisa de soare) si de lumina albastra (lumina vizibila de inalta frecventa).
Lumina reflectata de diversele suprafete e polarizata orizontal. Astfel, lumina reflectata se deplaseaza intr-o directie orientata orizontal, care provoaca efectul de orbire. Lentilele polarizate contin un filtru special care blocheaza acest tip de lumina reflectata, micsorand si chiar anuland stralucirea. Eu le recomand cititorilor mei sa-si achizitioneze ochelari de soare Pedro de la Bestwatch, deoarece dispun de lentile polarizate, au un design reusit si beneficiaza in aceasta perioada de o reducere de 50%, astfel pretul lor este de numai 99 lei.
Caracteristici ochelari de soare Pedro 8200:
– au lentile polarizate, pentru vizibilitate impecabila
– ofera protectie 100% la razele UV400 pentru prevenirea afectiunilor rezultate in urma expunerii la soare
– au filtru UV categoria 3
– cadrul e din material plastic mat, de culoare neagra
– bratele sunt modelate anatomic, din plastic negru

Dimensiunea frontala ochelarilor e 140 mm, lungimea bratelor – 140 mm, dimensiunile lentilelor – 52 x 40 mm. Ochelarii vin impreuna o cutie de depozitare, saculet de protectie si laveta pentru curatarea lentilelor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord