Nu reusesti sa mentii curatenia in birou? Iata ce sfaturi trebuie sa urmezi

Nu reusesti sa mentii curatenia in birou? Iata ce sfaturi trebuie sa urmezi


Curatenia si ordinea sunt doua lucruri pe care trebuie sa le punem in practica in orice loc ne-am afla, indiferent ca este vorba despre propria locuinta ori biroul in care lucram. In ceea ce priveste biroul, curatenia si ordinea din cadrul acestuia ne ajuta sa fim mult mai productivi in ceea ce facem motiv pentru care mentinerea curateniei si ordinii trebuie sa fie doua dintre regulile de baza pe care sa ni le impunem din momentul in care lucram intr-un birou. Dar pentru ca de multe ori nu reusim sa respectam aceste reguli, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmam astfel incat sa ne bucuram in fiecare zi de un birou cat mai curat si ordonat.

Inca din momentul in care decoram biroul trebuie sa ne gandim la respectarea celor doua reguli amintite mai sus motiv pentru care trebuie sa achizitionam doar lucruri de care avem nevoie. Aglomerarea biroului cu lucruri de care nu avem nevoie nu doar ca ne ingreuneaza desfasurarea activitatilor pe care le avem de facut ci ofera biroului o imagine nu tocmai placuta. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa achizitionam o mobila birou cat mai functionala dar eleganta in acelasi timp. O astfel de mobila birouri poate fi achizitionata de la moff.ro, cel mai bun producator de mobilier pentru birouri.

Sistematizarea lucrurilor pe care le avem in birou este un alt sfat de la al carui implementare nu trebuie sa ne abatem nici macar o secunda pentru a putea avea un birou cat mai curat si ordonat. De asemenea, respectarea acestui sfat ne ajuta sa rezolvam mult mai repede activitatile pe care le avem de efectuat.

Aspirarea si stergerea prafului trebuie realizata zilnic pentru a putea spune ca avem un birou curat si ordonat din toate punctele de vedere. In cazul in care nu avem o persoana care sa se ocupe zilnic de aceasta activitate trebuie sa o realizam noi.

In concluzie, mentinerea curateniei si ordinii in biroul in care ne desfasuram activitatea nu este deloc o sarcina greu de realizat, asta in conditiile in care nu ne abatem de la respectarea anumitor principii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord