Noua oferta pe stoc: anvelope de iarna Torque

Noua oferta pe stoc: anvelope de iarna Torque


Soferii interesati sa obtina un bun raport pret-calitate, la dotarea autoturismului propriu, se pot orienta catre marci diversificate de anvelope auto. Gama economica de anvelope de iarna disponibila in oferta Steffco include si modelul Torque TQ-022.

Special proiectata pentru a veni in spirijinul conducatorilor auto de vehicule tip turisme in cautare de cauciucuri ieftine pentru sezonul rece, linia fabricata de Torque ofera performante medii de rulare. Cu un design imbunatatit al benzii de rulare, noile anvelope de iarna Torque se disting prin urmatoarele caracteristici:

  • ofera un bun randament kilometric
  • o aderenta satisfacatoare pe orice tip de carosabil: suprafete pline de zapada, acoperite de pojghita de gheata
  • un nivel diminuat in fata pericolului de acvaplanare, datorita unui sistem bine pus la punct de eliminare a apei si zapezii
  • design-ul caii de rulare asigura obtinerea unui binvel bun de tractiune
  • permit scurtarea distantei la franare
  • asigura o buna stabilitate a vehiculului in curbe si in linie dreapta
  • sunt ideale atat pentru deplasarile in mediul urban, cat si pentru calatorii in afara orasului pe autostrada.

In afara avantajelor mentionate, noua linie Torque TQ-022 prezinta mai multe dimensiuni populare si permite o rulare lina, in siguranta si la un nivel de confort acceptabil (nivel de zgomot in timpul deplasarii – 72 dB).

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord