NOI MAGAZINE PROFI LA BUCURESTI, ZEMES, DEJ, BISTRITA, PECIU NOU SI DORNESTI

NOI MAGAZINE PROFI LA BUCURESTI, ZEMES, DEJ, BISTRITA, PECIU NOU SI DORNESTI


Magazinele proaspat inaugurate in Bucuresti functioneaza in format City. Unul se afla pe B-dul Basarabia, nr.100, bl.E2, sector 2 si se intinde pe o suprafata totala de 202 mp, din care suprafata de vanzari masoara 109 mp; celalalt se gaseste pe Str. Luica, Nr. 1F, sector 4 si are o suprafata totala de 202 mp, sala de vanzari fiind de 113 mp.

La Zemes, Dornesti si Peciu Nou s-au deschis magazine PROFI Loco. Cea din Zemes, judetul Bacau, se gaseste pe str. Principala, bl. 162, sc. B-C, si are o suprafata totala de 286 mp, din care suprafata de vanzari este de 210 mp.

Magazinul din Dornesti, judetul Suceava, se afla pe str. Principala, nr. 315A si are o suprafata totala de 380 mp, din care sala de vanzari masoara 218 mp.

Cu o suprafata totala de 348 mp si o suprafata de vanzari este de 230 mp, unitatea din Peciu Nou, a 55-a din judetul Timis, se afla pe str. Principala, nr. 194.

Magazinul din Dej, judetul Cluj, se prezinta in format City si este amplasat pe str. Unirii, nr.7. Are o suprafata totala de 351 mp, sala de vanzari fiind de 243 mp.

In Bistrita, jud. Bistrita Nasaud, si-a deschis azi portile un al doilea magazin in format Standard, pe str. Cuza-Voda, nr.2B, cu o suprafata totala de 563 mp, din care suprafata de vanzari ocupa 372 mp.

Prin magazine prezente in 341 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord