Metode cu ajutorul carora imi pot ajuta copilul sa invete o limba straina

Metode cu ajutorul carora imi pot ajuta copilul sa invete o limba straina


E bine ca cei mici sa invete o limba straina de la o varsta frageda. Cunosc multe cazuri in care copiii au invatat in acelasi timp doua limbi straine inca de cand au inceput sa vorbeasca. Sunt de exemplu romani care locuiesc in strainatate si care vorbesc ambele limbi cu cel mic.

Imi amintesc de un verisor de a-l meu pe care l-am cunoscut cand avea vreo 4 ani. Daca mama lui ii vorbea in romana, ii raspundea in romana. Daca ii vorbea in spaniola, ii raspundea in spaniola. Si nu, nu facuse cursuri spaniola copii pentru a invata limba, ci o invata din mers.

Copiii invata foarte usor o limba straina cand sunt mici. Ei memoreaza rapid si vei fi surprinsa de rezultate.

Daca vrei ca si copilul tau sa invete o limba straina, l-ai putea ajuta. Iata cateva metode:

  1. Inscrie-l la cursuri

Daca vrei ca cel mic sa invete cat mai bine si corect limba engleza, de exemplu, cauta si inscrie-l ca cursuri engleza copii. Aceste cursuri sunt predate la centrele specializate de limbi straine, la centrele la care exista profesori competenti si dedicati muncii lor.

  1. Invata-l tu

Daca stii bine o limba straina, l-ai putea invata chiar tu. Nu e nevoie sa il duci neaparat la cursuri germana copii, daca stii tu limba germana. Poti incepe prin a-l invata cateva cuvinte de baza, apoi, in timp, daca vezi ca avanseaza si deja nu mai tine de cunostintele tale, il poti inscrie la un curs si acolo sa invete de la un nivel mai avansat. Cei mici pot invata limbile straine usor si din cantecele, poezii, desene animate, etc.

Daca vrei ca puiul tau sa invete o limba straina, incearca una dintre aceste doua variante.

Daca vrei sa-l inscrii la un curs, cauta cu grija locul perfect. Sunt multe astfel de centre care predau chiar si limba japoneaza pentru copii, in cazul in care isi doreste sa invete. Cauta-l pe cel mai potrivit.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord