Grupul Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat, in Voluntari!

Grupul Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat, in Voluntari!


 
Noul Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55 și-a întâmpinat clienții azi, începând cu ora 07:00

 
14 Septembrie 2017: Grupul Carrefour a redeschis azi primul magazin BILLA remodelat, situat Voluntari, Judetul Ilfov. Noul MARKET Voluntari Bd. Pipera nr. 55 și-a întâmpinat azi clienții, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 4100 de produse noi și o gamă bogată de specialități internaționale aromate și delicioase. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 212 de supermarketuri Market și Express Orange.  

 
Noul Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55 își asteaptă clienții cu produse proaspete, de la fructe și legume sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie!  Cele 4100 de articole noi introduse in gama cuprind  produse alimentare si produse nealimentare, incluzand atat articole permanente cat si articole sezoniere.

Noul magazin propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun și sandvișuri – insulă smoothie cu servire liberă si cu o gamă mai mare de fructe exotice, bar pentru salate cu autoservire, snacking, bacanie, mezelui si branzeturi interntionale, sortiment mai bogat in panificatie si patiserie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei, electronice si electrocasnice mici. Mai mult decât atât, noul Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55 va oferi clienților o gamă bogată de specialități internaționale aromate și delicioase precum: Carrefour Bio, Terre d’Italia și Reflets de France.

Acum, noul Market este mai confortabil, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor.

Date cheie despre Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55:

 1. 1. Adresă: Bd. Pipera, nr. 55 bis , Voluntari, judetul Ilfov
 2. Orar magazin:
 • Luni –Duminica: 07:00-22:00
 1. Gama de produse: 9900
 2. Suprafața magazinului: 900 m²
 3. Numar de case de marcat: 6
 4. Numar de angajati: 15
 5. Mijloc de transport: autobus 112
 6. Parcare: 55 locuri
 7. Contact magazin : 0217 943 203

„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor săi fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, începând de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Dupa completarea unui formular de inscriere electronic, clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceasta sa se bucure de aceleasi avantaje. In plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere si de ziua numelui. Mai mult decat atat, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gasi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

Care sunt beneficiile Card Plus?

 • Reduceri substantiale, zilnic, la sute de produse;
 • 10% reducere de ziua de nastere – pentru a beneficia de reducere clientul trebuie sa-si inregistreze data de nastere la inscriere;
 • Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
 • Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare;
 • In functie de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumita gama, direct pe bonul de casa;
 • Inscriere rapida in programul Card Plus, direct la locurile special amenajate in magazin;

 

In noul Market Voluntari Bd. Pipera nr. 55 clientii Carrefour vor putea beneficia de peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat ! Astfel, vor putea rezolva totul intr-un singur loc si vor economisi timp.

Servicii propuse:

 • Emitere card de loialitate;
 • Vanzare bilete concert, spectacole şi meciuri (prin Eventim);
 • Loteria romana;
 • Loz in plic;
 • Reincarcare cartele;
 • Paypoint;
 • Viniete;
 • Centru de copiere;
 • Automat facturi;
 • Zebrapay;

Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 212 supermarketuri (198 magazine ‘Market’ si 14 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 4 magazine Billa.

+ There are no comments

Add yours