Cum aleg locatia pentru nunta

Cum aleg locatia pentru nunta


Cand vine vorba de pregatirea unei nunti, o mare problema o reprezinta alegerea locatiei. Sunt firme care se ocupa de organizare evenimente si pot face totul pentru tine astfel incat ziua respectiva sa fie perfecta, insa, locatia ar trebui sa o alegi tu, daca vrei sa te casatoresti intr-o anumita data si daca vrei sa fie intr-un anumit loc.

Multe cupluri opteaza pentru corturi nunti, deoarece vor sa aiba o nunta mai deosebita, o nunta in aer liber. E mai riscant, deoarece nu poti sti cum va fi vremea, dar daca ai noroc, merita orice risc. Cel mai sigur insa ar fi sa alegi un salon nunta, un restaurant sau un alt local care sa iti garanteze faptul ca totul va fi bine.

Cand alegi locatia in primul rand trebuie sa tii cont de numarul de invitati. Alege un local suficient de mare, astfel incat toata lumea sa stea cat mai confortabil. Alege un local suficient de mare astfel incat sa existe loc pentru dans si voie buna.

Apoi, conteaza mult si sa iti placa localul. Nu poti alege ceva doar pentru ca e ieftin, aproape sau suficient de incapator. Trebuie sa iti placa si stilul localului, modul in care e amenajat si multe alte detalii.

In alegerea localului conteaza si distanta. Nu poti alege sa iti faci nunta la un local din Cluj, daca tu si perechea ta sunteti din Constanta. Trebuie aleasa o locatie cat mai apropiata.

Daca vrei sa alegi locul perfect e bine sa te gandesti din timp. Daca lasi totul pe ultima suta de metri va fi nevoie sa iei ce a mai ramas, nu sa alegi ce iti place.

Asa e cu orice eveniment important. Si cei care au un botez cauta din timp un restaurant botez, si cei care au o aniversare sau un alt eveniment important.

Daca mai ai si alte sfaturi pentru persoanele care se pregatesc de nunta si cauta un local, lasa-le in comentarii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord