Ce echipamente de bucatarie mi-as dori sa am si eu in bucataria mea

Ce echipamente de bucatarie mi-as dori sa am si eu in bucataria mea


Cand vine vorba de echipamente bucatarie e diferenta destul de mare intre ceea ce exista intr-o bucatarie profesionala si ceea ce exista intr-o bucatarie pe care o are fiecare acasa.

De-a lungul timpului am avut ocazia in nenumarate randuri sa intru in bucatarii profesionale. Am fost mereu uimita de ce cuptoare gastronomice electrice am vazut, dar si de alte echipamente care usureaza mult activitatea nevazuta dintr-o bucatarie.

Daca ar fi sa aleg cateva astfel de echipamente pe care sa le am si eu acasa, as alege in primul rand o friteuza profesionala. De ce? Pentru ca imi cam plac cartofii prajiti si oricat m-as chinui, nu imi ies ca in restaurante. O frieteuza profesionala i-ar putea face fericiti pe multi, nu-i asa?

Ce as mai vrea? Pai cred ca nu mi-ar displacea nici un aparat de shaorma. E visul oricarui iubitor de fast food. Insa sunt consitenta de faptul ca nu prea am ce face cu el acasa. Adica..imi place shaorma, dar nu ma vad nici mancand toata ziua shaorma, ca sa investesc intr-un astfel de aparat. Dar, o sa-mi cumpar in curand un aparat de incalzit lipia de shaorma. Cu restul ingredientelor ma descurc.

Si cred ca as mai vrea si un feliator mezeluri. Nu stiu de ce, dar nu imi place sa feliez eu mezelurile, mai ales atunci cand le folosesc pentru pizza. Acesta e motivul pentru care cumpar de multe ori mezeluri de la magazinele care le vand gata feliate. Asa e mai simplu pentru mine. Feliatorul de mezeluri chiar e un aparat care ar putea fi de mare ajutor in bucataria mea. Sunt modele mai mici, nu industriale si chiar iau in calcul o astfel de achizitie.

Cam acestea sunt echipamentele pe care mi-as dori sa le am si eu. Insa, stiu ca am nevoie de o bucatarie mult mai mare pentru ele si eventual de o afacere cu fast food pentru a le putea folosi la capacitatile lor maxime.

 

+ There are no comments

Add yours