Cateva lucruri interesante despre airsoft

Cateva lucruri interesante despre airsoft


Sunt o multime de persoane care adora sa joace airsoft. Ce este airsoftul? Este un joc care presupune simularea unui conflict intre 2 sau mai multi indivizi, un conflict rezolvat prin lupta cu arme speciale. Cei care vor sa joace acest joc au nevoie de replici arme airsoft, replici care pot fi cumparate si online, din magazine precum Airsoft.ro.
Acest joc se bazeaza foarte mult pe corectitudinea jucatorilor, deoarece loviturile sunt valide doar atunci cand adversarul confirma faptul ca a fost lovit.

Airsoftul a aparut pentru prima data in Japonia. Japonia e recunoscuta ca fiind o tara in care armele sunt interzise. Sunt foarte putini cei care le au legal. In Japonia procurarea legala a armelor este extrem de dificila. Singurele arme legale pe care le pot avea japonezii sunt pustile de vanatoare si armele cu aer comprimat. Japonezii s-au gandit sa realizeze replici ale armelor adevarate, arme cu ajutorul carora sa se recreeze. Nu le-au realizat in scopul de a rani si de a provoca suferinta.

Armele de airsoft nu sunt arme periculoase daca sunt folosite cu echipamentul adecvat. Cea mai mare grija trebuie sa o ai la ochi. Protectia ochilor este obligatorie in acest sport, aceasta fiind una dintre reguli.
Alte reguli mai sunt si urmatoarele: viteza bilei nu trebuie sa fie mai mare de 200 m/s, jucatorii trebuie sa fie fairplay (sa recunoasca daca au fost loviti si sa nu acuze ca au fost loviti cand nu s-a intamplat asa), nu este permis trasul cu arma fara expunere totala, de exemplu, stand dupa un colt si scotand doar arma, etc. Cei care practica acest sport trebuie sa cunoasca bine toate regulile si bineinteles sa le respecte.
Armele de airsoft pot fi folosite doar de catre persoanele majore si doar in locuri special amenajate pentru practicarea acestui sport.

Pe piata sunt mai multe tipuri de replici arme airsoft. Pentru a te asigura de faptul ca le cumperi pe cele care respecta toti termenii legali, cauta un magazin serios. De exemplu, le poti cumpara de pe Airsoft.ro. Cei de aici sunt unici importatori de arme airsoft Laylax si arme airsoft Tokyo Marui din Romania, printre cei mai buni producatori de arme de acest tip din lume. Tot ei sunt cei care au adus in Romania, in 2003, acest sport deosebit de important.

Daca ai prin apropriere de tine un spatiu special amenajat pentru acest joc, nu mai sta pe ganduri. Intra pe site, cumpara cele necesare si treci la actiune.

+ There are no comments

Add yours