Carrefour intampina elevii din clasa 1 cu peste 46.000 de pachete cu rechizite si ghiozdane, prin Operatiunea Ghiozdanul

Carrefour intampina elevii din clasa 1 cu peste 46.000 de pachete cu rechizite si ghiozdane, prin Operatiunea Ghiozdanul


Cu ocazia începutului noului an școlar, Carrefour dorește să ureze «Bine ați venit la școală!» elevilor de clasa I care, în această toamnă, vor trece pragul școlii. În perioada 11-15 septembrie, echipele Carrefour vor vizita școlile din cele 19 orașe în care grupul Carrefour operează hipermarketuri și vor oferi pachete cu rechizite, dulciuri și ghiozdane unui număr de peste 46 000 de elevi din clasa I. In total, vor fi vizitate 711 școli din București, Brașov, Buzău, Constanța, Drobeta, Focșani, Galați, Oradea, Suceava, Iași, Târgu Jiu, Botoșani, Ploiești, Sibiu, Cluj, Brăila, Pitești, Timișoara și Piatra Neamț.

„Este o acțiune de amploare care a devenit deja o tradiție. Ne bucurăm că suntem alături de micuţi și că le urăm succes în noul an școlar! Îi vom aștepta, de asemenea, și în magazinele noastre unde îi vom surprinde cu produse și evenimente speciale pentru ei. Operaţiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica în viața socială, în diferite momente cheie din viața oamenilor, de a oferi acestor copii şansa la o viaţă mai bună cu o educație accesibilă și continuă. Campania „Operațiunea Ghiozdanul” ne permite astfel, încă o dată, să demonstrăm că suntem un partener de durată în sprijinirea comunităților locale în cadrul cărora activăm”, a făcut precizări Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Ajunsă la a 12-a ediţie, Operațiunea Ghiozdanul este derulată cu acordul și sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene.

Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 210 supermarketuri (196 magazine ‘Market’ and 14 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 6magazine Billa.

+ There are no comments

Add yours