Cablu USB magnetic cu adaptoare Lightning, micro USB si USB type-C – prezentare

Cablu USB magnetic cu adaptoare Lightning, micro USB si USB type-C – prezentareUn cablu USB magnetic, cu adaptoare interschimbabile, este extrem de util in ziua de azi. Am primit in teste, de pe Husafolieprotectie.ro, un astfel de cablu, la care se pot conecta adaptoare Lightning, micro USB si USB type-C. Pe perioada testului, l-am folosit pentru a incarca o tableta iPad si un smartphone Philips S398, precum si pentru a transfera date de pe un Samsung Galaxy S8 pe desktop PC-ul meu.

De fiecare data cablul s-a comportat impecabil iar atasarea si detasarea adaptoarelor a fost simpla si rapida. Cablul are lungimea de un metru si este confectionat dintr-un material rezistent. In momentul publicarii acestui clip, pe Husafolieprotectie.ro puteti gasi 3 cabluri magnetice: de tip microUSB, Lightning si USB Type-C.

Raportul calitate-pret este excelent: puteti cumpara un cablu magnetic cu mai putin de 50 lei. Astept parerile voastre despre cablul USB magnetic cu adaptoare Lightning, micro USB si USB type-C si va invit sa-mi recomandati si alte produse pentru teste de pe Husafolieprotectie.ro.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord