Baterii GoPro Hero 5 si incarcatoare

Baterii GoPro Hero 5 si incarcatoare


Camere de actiune GoPro nu au avut niciodata o durata de viata a bateriei mare. Astfel, avand bateriile de rezerva la indemana, impreuna cu un incarcator extern, va pot ajuta sa continuati sa filmati in orice moment. GoPro Hero 5 a imbunatatit substantial durata de viata a bateriei, inca sunteti o persoana norocoasa daca reusiti sa atingeti doua ore de utilizare. In functie de setarile pe care le folositi este posibil sa fie chiar mai putin de atat.

Cu multe dintre modelele anterioare a fost posibila atasarea unei baterii pe partea din spate. Insa, cu noul GoPro acest lucru nu mai este posibil. Totusi, este inca posibil sa conectati un acumulator extern prin intermediul portului USB, dar aceasta configuratie devine destul de greoaie si nu este rezistenta la apa deoarece inseamna ca veti avea una dintre usitele de protectie deschisa.

Este mult mai usor sa gestionati durata de viata a bateriei GoPro cu ajutorul unor baterii de rezerva si a incarcatoarelor externe. Aceasta inseamna ca puteti incarca una sau mai multe baterii in timp ce utilizati inca camera video, in loc sa stati acasa si sa asteptati incarcarea bateriei din camera.

Baterii GoPro Hero 5 oficiale

GoPro are propriile baterii si incarcatoare originale. Acestea functionea bine si sunt, de asemenea, mult mai scumpe decat alte optiuni. Dar daca doriti numai produse originale GoPro, atunci pe acestea trebuie sa le alegeti.

Puteti sa cumparati bateriile si daca ramaneti fara putere intr-o baterie, doar o inlocuiti cu alta. Insa, fara un incarcator extern, va trebui sa incarcati toate aceste baterii GoPro Hero 5 acasa, ceea ce o sa dureze destul de mult timp.

Incarcator dublu Widjit cu baterii pentru GoPro Hero 5

Acest produs este lansat de catre GoPro pentru a veni in ajutorul dvs, putand sa incarcati astfel una sau doua baterii simultan. Puteti cumpara ca un pachet cu incarcator si o baterie GoPro Hero 5 sau doar incarcatorul. Acesta are o intrare pentru un cablu USB-C si suporta noul supercharger lansat de GoPro.
incarcator

SuperCharger-ul GoPro

Acesta este noul incarcator rapid al GoPro care, conform producatorului, va incarca Hero 5 Black si Hero 5 Session cu pana la 20% mai rapid decat daca utilizati un incarcator conventional. Daca il conectati la incarcatorul de baterii duble GoPro, le veti incarca cu pana la 45% mai rapid. Acest supercharger poate incarca si stabilizatorul Karma Grip.

Dispozitivul foloseste conexiunea USB-C pentru incarcare. Totusi, retineti ca acest dispozitiv nu poate incarca el singur o baterie, este doar un incarcator pe care trebuie sa-l conectati fie la camera video, fie la un incarcator extern de baterii.

Baterii GoPro Hero 5 aftermarket

Versiunea scurta: aceste doua baterii produse de catre Widjit lucreaza perfect cu ultimele versiuni de firmware, iar producatorul sustine ca “garanteaza” ca vor ramane compatibili si dupa alte eventuale “actualizari”. Noi am folosit aceste baterii Widjit cu camera GoPro Hero 5 si au functionat fara probleme. Si cu versiunea veche de firmware dar si cu cea actualizata recent. Insa, noi nu putem garanta ca vor functiona corect si cu eventuale alte actualizari.

Versiunea lunga: pe data de 26 noiembrie 2016, GoPro a lansat actualizarea firmware-ului v.01.55 pentru Hero 5 Black. Notele de lansare erau extrem de vagi: “Include reparatii de bug-uri si imbunatatiri in utilizare”. Ceea ce ei nu spun este ca una dintre schimbarile neanuntate a fost ca aparatul a facut o verificare a bateriei si daca nu era una produsa de catre GoPro, camera nu mai primea curent. Aceasta actualizare a facut instantaneu ca toate bateriile aftermarket sa nu mai functioneze.

La scurt timp dupa acest update, Widjit au venit cu o noua versiune de baterii GoPro Hero 5 care includea un nou cip. Acestia au garantat utilizatorilor ca vor functiona corect cu toate viitoarele actualizari de firmware pe care cei de la GoPro le vor lansa.

Noi nu am intampinat nici o problema cand am utilizat bateriile Widjit cu camera Hero 5 Black, chit ca avea versiunea de firmware v.01.57 sau v.01.55. Recent am actualizat camera la versiunea 0.02.51 de firmware, lansata pe 25 iulie 2017 si bateriile Widjit au continuat sa functioneze fara probleme.

Pentru testele efectuate noi am utilizat un kit dublu ce continea un incarcator si doua baterii GoPro Hero 5 produse de catre Widjit. Astfel am reusit sa avem o baterie de rezerva in orice moment cand aveam ceva de filmat. Utilizarea unui incarcator extern este mult mai simpla decat daca ati alege sa incarcati fiecare baterie in camera GoPro. Avantajul principal este ca veti castiga mult timp, iar pretul total este mai mic decat al unei singure baterii GoPro Hero 5 originale.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord