X4 Soul Infinity, o privire la interior si exterior

X4 Soul Infinity, o privire la interior si exterior


X4 Soul Infinity aduce pentru Allview provocarea de a optimiza amplasarea fiecarei componente, astfel incat design-ul telefonului sa puna in valoare display-ul 18:9.
Cum va arata X4 Soul Infinity? Iata cateva indicii, din interior si exterior.

Datorita display-ului de tip infinity intr-o corp carcasa similara ca dimensiuni cu a unui smartphone cu diagonala de 5 inch urmează a fi integrat un display cu 15% mai mare fata de a unui smartphone obisnuit, oferind utilizatorilor o experienta imersiva, care va impresiona la prima vedere si va facilita vizionarea de continut multimedia si browsing-ul.

De asemenea display-ul este posibil de a fi in raport 18/9, pentru a facilita utilizarea cu o singura mana, in acelasi timp X4 Soul Infinity va oferi in continuare performante foarte bune ale camerelor video, atat principala cat si frontala.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord