Vlog: Prezentare suport auto Scosche Magnetic E2 Dash Window

Vlog: Prezentare suport auto Scosche Magnetic E2 Dash Window


Am primit in teste de la Smart-Products.ro un gadget foarte util pentru soferi: suportul magnetic Scosche E2 Dash Window. Dupa cum bine stiti, mai toate camerele auto DVR si sistemele de navigatie prin GPS vin la pachet cu un suport dedicat, care nu poate fi folosit cu un alt gadget. Suportul prezentat in vlog-ul de mai sus e compatibil cu orice gadget, indiferent de marime sau dimensiuni. Poate fi folosit, datorita placutelor magnetice din pachet (care se lipesc rapid pe orice suprafata), pentru a monta pe bord sau pe parbriz un smartphone, o tableta, un sistem de navigatie sau o camera auto DVR. In plus, are un pret foarte accesibil, de 89,99 lei.

Acest suport auto este foarte util oricarui sofer care doreste sa isi fixeze un smartphone, o tableta, un sistem de navigatie sau o camera auto pe bord sau pe parbriz.

Montarea este foarte usoara si dureaza doar cateva minute. Sunt trei pasi simpli, explicati chiar pe ambalajul produsului.
1. Piesa care se lipseste prin intermediul unei ventuze de bordul masinii se monteaza pe piesa pe care se va atasa dispozitivul ales.
2. Placutele magnetice pot fi asezate in interiorul husei unui telefon mobil sau poate fi lipit pe spatele unui sistem de navigatie sau unei camere auto.
3. Gadget-ul este apropiat de suport si, datorita placutei magnetice, se va lipi de suprafata magnetica a suportului.

20170826_122259

20170826_122320

20170826_122332

20170826_122357

20170826_122412

Ceea ce face acest suport telefon auto o alegere inteligenta pentru orice sofer este calitatea materialelor din care e construit, care ofera siguranta in timpul condusului. Putem conduce pe orice tip de teren fara probleme, dispozitivele atasate la suport raman fixate la fel de bine in orice situatie datorita magnetilor de mare putere folositi pentru realizarea placutei magnetice si a suprafetei magnetice a suportului. Totodata, accesoriul este reglabil pe 4 axe si ne ofera posibilitatea de a plasa gadget-ul preferat in orice unghi pe bordul sau parbrizul unui autoturism.

Raportul calitate-pret este excelent. Dupa cum spuneam, pretul este de numai 89,99 lei. Un alt avantaj al suportului magnetic E2 Dash Window este reprezentat de dimensiunile compacte, care ne permit sa il fixam oriunde, astfel incat sa nu ne afecteze atentia in timp ce conducem si sa folosim cu usurinta un telefon sau un sistem de navigatie.

+ There are no comments

Add yours