Versiunea Open Beta pentru Destiny 2 dispune de un driver Game ready

Versiunea Open Beta pentru Destiny 2 dispune de un driver Game ready


În cadrul evenimentului de PC gaming din cadrul Gamescom derulat luni, NVIDIA a lansat un driver Game Ready pentru versiunea open beta a Destiny 2. Acest nou driver le oferă gamerilor GeForce posibilitatea să utilizeze ShadowPlay Highlights în PlayerUnknown’s Battlegrounds, Ansel în Pro Evolution Soccer 2018 și să joace Ark:Survival Evolved, F1 2017 și Quake Champions, joc aflat încă în faza de dezvoltare.

’Game Ready’ înainte de lansare – Destiny 2 Open Beta

NVIDIA a colaborat cu Bungie și Activision pentru a aduce franciza Destiny pe PC. Astfel, noul driver Game Ready include suport pentru varianta open data a Destiny 2. Driverele Game Ready au ca scop să le aducă gamerilor cea mai bună experiență de fiecare dată când se joacă. Driverele evoluează în linie cu evoluția titlurilor principale, care vin cu noi funcții și conținut prin patch-uri și DLC.

PUBG cu NVIDIA ShadowPlay Highlights, PES 2018 cu NVIDIA Ansel

Un alt aspect important al driverelor NVIDIA Game Ready este că de cele mai multe ori sunt folosite ca un mecanism de a oferi noi funcții utilizatorilor GeForce. Acest driver Game Ready este optimizat pentru a adăuga NVIDIA Highlights la PlayerUnknown’s Battlegrounds. Acum gamerii PlayerUnknown’s Battlegrounds își pot captura și partaja cele mai bune momente din joc folosind NVIDIA ShadowPlay Highlights. Acest tool surprinde automat cele mai importante realizări, atât în format video, dar și sub formă de screenshot, și permite partajarea acestora pe Facebook, YouTube sau Imgur.

Acest driver face posibilă, de asemenea, utilizarea NVIDIA Ansel pe Pro Evolution Soccer 2018. PES 2018 este primul joc sportiv care va suporta Ansel! Ansel reprezintă o modalitate inovatoare de a captura fotografii in-game. Fotografiile pot fi făcute din orice poziție, pot fi ajustate cu filtre, se pot captura imagini HDR în formate care păstrează calitatea, iar toate aceste screenshoturi de 360o pot fi distribuite cu ajutorul telefonului, PC-ului, sau căștilor VR. Mai multe detalii despre aceste funcții sunt disponibile pe paginile dedicate Ansel Technology.

’Game Ready’ în ziua lansării – Ark: Survival Evolved, F1 2017 și Pro Evolution Soccer 2018

Disponibile începând din ziua lansări sau chiar înainte de această dată, driverele NVIDIA Game Ready le oferă gamerilor GeForce cea mai bună experiență în cadrul acestor jocuri, inginerii NVIDIA optimizând constant performanța. Și ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver GameReady este certificat WHQL de Microsoft. Aceste noi drivere sunt gata pentru lansarea oficială a Ark: Survival Evolved pe data de 29 august, F1 2017 pe 25 august, și a Pro Evolution Soccer 2018 pe 12 septembrie.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord