Am testat storcatorul de fructe Panasonic MJ-L500

Am testat storcatorul de fructe Panasonic MJ-L500Panasonic MJ-L500 este un storcator de fructe cu viteza redusa, cu ajutorul caruia veti obtine bauturi naturale delicioase, deserturi din produse congelate racoritoare, supe si chiar gemuri.

Panasonic MJ-L500 este foarte usor de utilizat, dupa cum ati putut vedea in clipul de mai sus. Lamele storcatorului se rotesc lent, la numai 45 rpm, pentru a stoarce ingredientele si pentru a nu distruge elementele nutritive.

Storcatorul este foarte compact, asa ca se poate integra fara probleme in decorul oricarei bucatarii. In plus, e foarte usor de depozitat, indiferent de dimensiunile bucatariei, asa ca nu va trebui sa va ganditi ca va va deranja cu ceva. In plus, atat recipientul pentru suc, cat si cel pentru resturile de fructe nu ocupa la randul lor mult spatiu.

Pana in momentul realizarii review-ului, eu am preparat doar suc de mere, insa, orice suc ati alege sa preparati, cu ajutorul storcatorului MJ-L500 veti obtine sucuri cu un gust delicios si care pastreaza toate calitatile nutritive ale fructelor folosite. Totul este posibil datorita inovatiilor in maruntirea si stoarcerea fructelor, in special a lamelor din otel inoxidabil si a motorului puternic care reuseste sa obtina cele mai bune rezultate (chiar daca storcatorul este unul viteza mica).
Un storcator de viteza mica nu inseamna ca va prepara un suc sau un desert intr-un timp indelungat, ci ca produsul preparat va pastra toate elementele nutritive din fructele si legumele folosite pentru a va oferi doar cele mai gustoase si mai sanatoase preparate.

Materialele folosite pentru realizarea storcatorului sunt de cea mai buna calitate si foarte durabile. Recipientele si storcatorul se curata foarte rapid, produsul fiind usor de desfacut si ulterior de reasamblat. Cu ajutorul ghidului de utilizare sigur nu veti face nicio greseala.

Caracteristicile storcatorului de fructe Panasonic MJ-L500:
-Dimensiuni: 18,5 x 17,6 x 43,2 cm
-Putere: 150 W
-Rotatii: 45 / min
-Lame din otel inoxidabil
-Comprimare la viteza redusa

+ There are no comments

Add yours